Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti haragudnátok a férjetekre vagy megértenétek?
3 gyerekünk van, 5 éves lány és 3 éves iker fiúk. Mind a ketten dolgozunk a férjemmel.
Mind a hárman betegek éppen, velem együtt: a fiúk bárányhimlősök, a lány elkapta a fosós-hányós járványt, én pedig elkaptam tőle. Vidám hetünk van.
A férjemnek fontos munkája van, határidős 31-ig. Én vagyok itthon a gyerekekkel, és hogy a férjem tudjon dolgozni, este is én kelek fel hozzájuk.
Holnap lesz egy project-záró vacsora a férjeméknek. Most azt mondta, onnan az anyjához megy, hogy kialudja magát mert nagyon fáradt.
Megmondom őszintén eléggé kiakadtam, de lehet csak a kialvatlanság miatt. 2 napja lázas vagyok, a tea meg a víz sem marad meg bennem, így látok el 2 bárányhimlős és egy "simán" beteg gyereket, ő pedig elmegy kialudni magát? Amikor egész héten semmi dolga nem volt itthon, max gyógyszertárba vagy boltba kellett bemennie hazafelé?
Ritka mocs.ok a férjed.
Amikor meggyógyultok, talán el kéne gondolkoznod azon, hogy egy ilyennel akarod leélni az életed? Nemcsak neked, de a gyerekeidnek is ócska élete lesz egy ilyen mellett. Mi az, hogy elmegy kialudni magát?? Ha egy nő akarna ilyet tenni, már rég minden férfi azt írta volna, hogy kivágná szar.ni a nőt.
Tudod mit csinálnék? Legközelebb, amikor beteg szarnék a fejére és elmennék a szüleimhez, azt...
Oké, hogy egész héten a munkájára koncentrál, rendben van. De hogy a lázas feleségéért és a 3 beteg gyerekéért annyi felelősséget nem képes vállalni, hogy otthonmarad a hétvégén és gondoskodik róluk, hát az durva.
Érdekesen áll a férjed ehhez az egész házasság-apaság dologhoz!
A házasságba bizony az is beletartozik, hogy az ember néha erején felül teljesít. Te már kivetted ebből a részed, és ő?
Nem beszélve arról, hogy anyósom is megmondaná a magáét erről a viselkedésről a kisfiának!
Nincs egy szál nagyszülő se, aki tudna neked egy kicsit segíteni, ha már a férjedre nem számíthatsz mint házasTÁRS?
Teljesen kiakadtam, mikor elolvastam a kérdésed, aztán meg néhány kommenten... Komolyan mondom, ilyenkor eszembe jut, hogy mi tulajdonképpen milyen sz@rságokon szoktunk vitatkozni a férjemmel, őt hat lóval se lehetne visszatartani ilyen esetben tőlünk, nemhogy még elmenjen "kipihenni" magát?!
És ha tartós beteg gyereketek lenne, és nem 6-10 megfeszített munkanapról lenne szó, hanem olyan munkáról, ahol állandóan ott kell lenni fejben, akkor otthon se lakna, hogy ki tudja pihenni magát vagy mi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!