Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, ti haragudnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, ti haragudnátok a férjetekre vagy megértenétek?

Figyelt kérdés

3 gyerekünk van, 5 éves lány és 3 éves iker fiúk. Mind a ketten dolgozunk a férjemmel.

Mind a hárman betegek éppen, velem együtt: a fiúk bárányhimlősök, a lány elkapta a fosós-hányós járványt, én pedig elkaptam tőle. Vidám hetünk van.

A férjemnek fontos munkája van, határidős 31-ig. Én vagyok itthon a gyerekekkel, és hogy a férjem tudjon dolgozni, este is én kelek fel hozzájuk.

Holnap lesz egy project-záró vacsora a férjeméknek. Most azt mondta, onnan az anyjához megy, hogy kialudja magát mert nagyon fáradt.

Megmondom őszintén eléggé kiakadtam, de lehet csak a kialvatlanság miatt. 2 napja lázas vagyok, a tea meg a víz sem marad meg bennem, így látok el 2 bárányhimlős és egy "simán" beteg gyereket, ő pedig elmegy kialudni magát? Amikor egész héten semmi dolga nem volt itthon, max gyógyszertárba vagy boltba kellett bemennie hazafelé?

2015. jan. 29. 15:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
95%
1. vagyok. Nem egyáltalán nincs rendben, így meg aztán végképp.
2015. jan. 29. 16:11
 12/28 anonim ***** válasza:
96%

Áh, az én barátom ezt nem csinálná.

A férjed cseppet önző, és pfátlan.

2015. jan. 29. 16:56
 13/28 anonim ***** válasza:
93%
Most komolyan, van olyan ember, aki szerint normális, ha a férfi otthagyja a lázas, beteg feleségét, harom ugyancsak beteg gyerekkel, és elmegy anyucihoz aludni, mert otthon nem tudja kipihenni magát?!? Eszem megáll...
2015. jan. 29. 17:10
 14/28 anonim ***** válasza:
92%
Azért akik lepontoztak, azoktól kérdem, hogyha a nő csinálná ugyanezt, akkor is lepontoznatok? Ha egy beteg férfit a nő hagyna ott a három gyerekével együtt, hogy csináljon, amit akar, ő most megy aludni, mert fárasztó volt a munka?? Tudjátok, egy hanyos, hasmenos vírus milyen szinten ki tudja meríteni az embert? 25 éves barátnőm kórházba került egy ilyen vírus miatt, mert nagyon kiszáradt. Nálunk volt hasonló helyzet, és az én férjem is sokat dolgozott, ezért nem tudott segíteni. De érdekes, nálunk nem ő lépett le az anyjához (hogyha nagyon rosszul leszek, véletlen se legyen ott senki), hanem az anyját hívta, hogy jöjjön segíteni, aki Pécsett azonnal vonatra szállt, és jött segíteni. Néha olvasom gykt, és olyan érzésem van, mi vagyunk az egyedüli normális család.
2015. jan. 29. 17:26
 15/28 anonim ***** válasza:
94%
Csúnya cserbenhagyás, - akárhogy is nézem.
2015. jan. 29. 17:47
 16/28 Bence_ ***** válasza:
30%

Szerintem én haza mennék.

De ezt nektek kell tudni, hogy Nektek mi jó.

2015. jan. 29. 17:58
 17/28 anonim ***** válasza:
96%
Anyósom két lábbal rugdosná haza a férjem ha ezzel beállítana hozzá. Bár szerencsére neki eszébe sem jut...
2015. jan. 29. 18:03
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
Én ilyen helyzetben biztos nem anyámhoz mennék pihenni, hanem a családommal foglalkoznék, de ez én vagyok.
2015. jan. 29. 18:04
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
17, pont ugyanezt akartam írni. Pedig jóban se vagyok anyosommal különösebben, de azt el kell ismernem, hogy ő mindig az unokák érdekeit nézi, és ez nem fér bele..
2015. jan. 29. 18:47
 20/28 anonim ***** válasza:
86%
Hát, nem esne jól.. megkérdezném, hogy ez mégis hol fair??
2015. jan. 29. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!