Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti szoktatok szólni a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok szólni a férjeteknek, ha elmentek otthonról?

Figyelt kérdés

Ma délután lesz egy interjúm, aztán suliba megyek. Be szeretnék előtte ugrani egy boltba, útba esik. De emiatt negyed órával korábban kéne elindulnom otthonról (egyedül vagyok, este találkozunk).

Kéne szólnom emiatt? Nem kisváros, nem látna meg senki.

2015. jan. 28. 10:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
93%
Most komolyan, aki lepontoz a GPS-el követi a "párját" egész nap? :D
2015. jan. 28. 12:06
 22/31 anonim ***** válasza:
87%

terror alatt vagy vagy mi?

én nem szoktam beszámolni és engedélyt kérni sem azért,hogy megyek valahova,sem azért ha pénzt költök

főleg nem 600 ft-ot.vagy neked nincs jövedelmed?

2015. jan. 28. 12:13
 23/31 Költőnő? ***** válasza:
87%
ugyanazt írtad gyakorlatilag, mint a többiek. Én sem értem a lepontozásod okát.
2015. jan. 28. 12:13
 24/31 anonim ***** válasza:
64%

"Kéne szólnom emiatt? Nem kisváros, nem látna meg senki."

??? Én ezt a mondatot nem tudom értelmezni. Tehát ha mégis kimész, az is kérdés, "lebuksz"-e mások előtt, mert akkor kiderül, hogy nem szóltál? Mi vagy te, házi őrizetes?

2015. jan. 28. 12:42
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Nem.tudom masnal ez hogy megy, soha nem is gondolkodtam ezen... Mi valahogy mindig szolunk egymasnak mindenrol... valahogy olyan termeszetes ez... Ha nincs itthon en valamiert mindig irok neki ha elmegyek pl a boltba. S furcsa... o is mindig ir nekem... ha kesik a busz, akkor is ir... nem gondolkodtam el ezen eddig... Te tudod milyen a viszonyotok... nekem reflex mar az egesz hogy szolok, valoban eszre sem vettem eddig... ha bemegy a boltba munka utan mindig megkerdezi hogy nekem hozzon-e valamit... szinten en is...

ha eddig sem szamoltal be neki minden lepesedrol, szerintem nem szukseges most sem. Ezt te tudod milyen viszonyban vagytok. nekem a mienk igy termeszetes, mas mashogy van ezzel.

2015. jan. 28. 13:13
 26/31 anonim válasza:

Én jobban tudom. nevű felhasználó válasza:

Ne erőlködj, nem fogják értékelni a ..... nyelved:-)))

2015. jan. 28. 14:15
 27/31 anonim ***** válasza:
60%

mi interneten szoktunk napközben beszélni.

de amikor nincsen, akkor rakok ki egy cetlit hogy elmentem xy helyre, és mikor jövök kb

nem tartozunk elszámolással a másiknak, de azért tudjuk hogy hol van a másik.

ha neked nincs munkád, amit feltételezek hogy most keresed az interjú miatt, akkor se kéne 600 ft miatt problémázni.

mi is éltünk meg nagyon szegényes hónapokat együtt, de nálunk mindig az én pénzem az ő pénze is volt , és fordítva. szóval bármikor lehet olyan, hogy elveszíti az egyik a munkahelyét.. akkor sajnálni kéne tőle minden forintot? nem a szomszédról beszélünk, hanem a szerelmünkről..

visszatérve, amikor nem kerestem se kérdezte meg hogy mire költöttem el a pénzt, nem a beosztottja vagyok. de általában mondtam is ha vettem valamit, vagy látta hogy tele a hűtő stb

de ha ennyire elszámolással tartozol neki, mind pénzben és időben, kérdéses hogy mennyire lehet jó ez a kapcsolat? én ezt nem tolerálnám

de te tudod

2015. jan. 28. 15:46
 28/31 anonim ***** válasza:
76%
szóval még egyszer mondom hogy egyenrangú felek vagytok, nem tartozol elszámolással neki!
2015. jan. 28. 15:47
 29/31 anonim ***** válasza:
80%
Ha 15 perccel később érnék haza, mint a megbeszélt időpont, akkor lehet, hogy szólnék, hogy ne aggódjon. De hogy 15 perccel hamarabb megyek el úgy, hogy ő ott sincs? Arról minek szólni? Ennek semmi értelme.
2015. jan. 28. 16:11
 30/31 anonim ***** válasza:
83%

Nem olvastam a korábbi válaszokat. Ha baráttal találkozom, akkor szólok, de ez így azért kicsit túlzás.

Ha beugrom a boltba munkából hazafelé, vagy anyámhoz, akkor este elmondom, mert mindig megbeszéljük a napunkat este, és ennyi. De ez így kb olyan mintha engedélyt kérnél.

Miért fontos hogy ki lát meg? Férfival találkozol aki nem csak barát?

2015. jan. 28. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!