Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok szólni a férjeteknek, ha elmentek otthonról?
Ma délután lesz egy interjúm, aztán suliba megyek. Be szeretnék előtte ugrani egy boltba, útba esik. De emiatt negyed órával korábban kéne elindulnom otthonról (egyedül vagyok, este találkozunk).
Kéne szólnom emiatt? Nem kisváros, nem látna meg senki.
szoktam szólni ha fontos, pl van ami, ami konkrétan időhöz van kötve...
De csak úgy nem, tudja ha dolgom van, aszt kész. De ez a negyed óra meg plusz 600 ft... Kicsit ilyen munkatábor fílingje van a dolognak.
Ezt én sem értem, bár nekem még nem férjem a párom. Együtt élünk, amikor ő is itthon van, akkor szólok neki, hogy na most megyek, ide és ide, majd jövök, ahogy ő is, de ha nincs itthon, hanem pl munkában van egész nap, és én megyek suliba, megyek boltba, megyek akárhova, akkor mégis, miért szólnék ezért külön? Főleg, hogy ha eleve suliba mész, meg interjúra (ez utóbbiról gondolom tud) az a negyed óra előtte, amíg beugrasz a boltba szerintem se nem gyanús, se nem érdemes az elszámoltatásra...
Az utolsó mondatod viszont bennem is furcsa érzést keltett. Téged rabságban tart a férjed, vagy miért kellene bujdosnod? Hacsak nem a szeretődnek veszel óvszert, akkor szerintem egy bolti kiruccanás nem olyan szintű dolog, amiért bárki is megszólna.
15-nel a pont. Vagy kamu a kérdés, vagy neked vannak pszichés szorongasaid, vagy vmi gond van a pároddal, amit ide nem írsz le.
Ilyet, hogy vki azon stresszeljen, hogy negyed órával hamarabb elindul otthonról, és költ 600 Forintot, még nem hallottam felnőtt emberek között. Kérdező, leirod, hogy konkrétan mi a baj, miért izgulsz ezen ennyire?
Ne haragudj, de ez a kérdés nagyon durva. Otthon sincs, mit számít neki, hogy negyed órával előbb vagy később indulsz el? Ha pedig úgy érzed, ez valamiért rá tartozik vagy érdekelheti, miért nem hívod fel, és mondod el neki, hogy ez a terved mára? (Bár az én férjem eléggé kiakadna ha ilyen piszlicsáré hülyeségekkel hívogatnám.) Miért számít az, hogy meglát-e bárki, amikor betérsz egy boltba? Titok? Soha nem szoktál egy szelet csokit sem venni az előzetes engedélye nélkül?
És ez nálatok visszafelé is így működik? Ő is beszámol minden egyes elköltött fillérről és minden percéről, vagy ez csak neked kötelező nálatok?
Ne haragudj, igazán nem vagyok egy véresszájú feminista, de ezen a kérdésen most teljesen megdöbbentem.
Én férfiként nem értem miért kellene azonnal percre pontosan beszámolnunk a napunkról, meg hogy mikor épp hol voltunk, nem azért mert rejtegetnivalóm lenne, de egy kapcsolat nem börtön.
Bár ez a "nem látna meg senki" dolog gyanús nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!