Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy házasságba belép egy harmadik, miért mindig a szeretőt utálják?
A kérdés részemről csak kíváncsiság, nem vagyok és soha nem is voltam szerető. De mindig úgy gondoltam, ha mondjuk a páromnak egyszer akad egy másik nője mellettem, akkor nem azt a másikat szidnám és utálnám, mert bár erkölcstelenségnek tartom és úgy vélem, lehetne ennél okosabb is, nem neki kell hűségesnek lenni, ő a maga módján a saját boldogságát igyekszik összehozni. Nem beszélve arról, hogy aki félre akar lépni, az félre fog, akkor is, ha vannak erkölcsös emberek, akik visszautasítják. És ha a férj (vagy feleség) félrelép, akkor szerintem ott nem a szerető az, aki tönkretesz egy boldog és tökéletesen működő családot, ahhoz neki tulajdonképpen semmi köze, a család tagjainak kell okosnak és felnőttnek lennie, és helyes döntést hoznia. De ha nem hozza, akkor van emberileg van vele gond, vagy a családi élet mégsem olyan tökéletes.
Akkor tehát mégis, miért mindig a szeretőket szidják, hogy milyen gonoszak, tönkreteszik a családi idillt?
Nem provokatívnak szánom a kérdést, az alapvető gondolkodást szeretném megérteni a témában, mert nagyon kevés olyan emberrel találkoztam, aki hozzám hasonlóan gondolja. Tényleg én vagyok a buta, hogy úgy érzem, a kapcsolat tényleg két emberen múlik, és még ha meg is jelenik egy harmadik, a kapcsolatot továbbra is csak a benne lévő két ember tudja tönkretenni?
Mr King köszönöm!
Egyébként mindketten jóval 40 felettiek vagyunk. Nekem egy kamasz gyerek, neki is kettő, kicsit nagyobbak. Én egyedül élek, elváltam.
Minden jót mindenkinek!
26-os voltam
Mert sokszor a szerető elcsábította őt!
De azokat soha nem tudnám hibáztatni akik azt hitték hogy a párom szingli.
Persze utolsó, és meg is erőszakolta.
Ellen lehet állni, gerinc kérdése.
Azért, mert az emberek hajlamosak többet gondolni magukról, mint amennyit érnek / amilyenek.
Ha az ember megcsalja vki, akkor ha nem a szeretőt kezdi el hibáztatni, mert ugye "miatta esett szét a család blablablabla", akkor szembe kell néznie az alábbi dolgokkal:
- vagy rosszul választott magának társat
- vagy tudja pontosan, hogy ő mit tett rosszul, ami miatt a másik félredugott
De kényelmesebb azt gondolni, hogy az a szerető démon és meghipnotizálta a párját, meg "jaj, a Józsi/Kati nem olyan ám, de hát melyik ffi/nő állna ellen annak, ha egy ilyen retek folyton körülötte lebzsel"... mert akkor nem kell szembenézni a saját hibáinkkal meg annak az embernek a hibáival, akit szeretünk.
Mekkora szemet dolog akkor tamadni ha sulyed a hajo ( hazassag epp krixisben van) mikor mindket fel serulekeny
Ezert szemet a szereto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!