Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim házasságát csak a szex tartaná össze?
Édesanyámmal a minap volt egy nagy beszélgetésünk, amikor is elmondta, hogy jól kijönnek emberileg apukámmal, szereti is nagyon, de úgy gondolja őket igazán a szex tartja össze, fiatal korukban is ez volt a legfontosabb nekik.
Én ebben látok rációt, de valahogy olyan kiábrándító volt ezt hallani, úgy mint a gyerekük, illetve mint nőnek is, aki kicsit többet szeretne egy kapcsolattól.
Más házaspárok is élnek így?
Ahol a szex ennyire domináns, ott nem lehet egyszer pont a szex a kapcsolat végének az oka.
Azért furcsa ez nekem, mert én meg egyáltalán nem ilyen vagyok, átlag ember módjára állok szerintem a szexhez, én inkább az érzelmi oldal érdekel.
A szex is hozzátartozik a házassághoz, sőt...
De azt is írtad, hogy jól kijönnek egymással meg hogy szeretik egymást. Akkor csak nem olyan rossz a helyzet! Nem minden házasság egyforma, attól még működhet a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!