Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben melyik félnek kéne engednie?
Tételezzük fel, hogy van egy házaspár akik nagyon szeretnének gyereket, de a férj "hibájából" nem tudnak összehozni egyet sem. Örökbe fogadni nem akarnak, a feleség maga akarja megszülni a gyereket. A férj mesterséges megtermékenyítést szeretne, viszont a feleség egy másik férfival feküdne le és úgy akar teherbe esni. A férj ezt nem szeretné, megcsalásnak tartaná, míg a feleség szerint ilyen esetben nem számít megcsalásnak.
Ez csak egy elméleti kérdés. Azért kérdeztem, mert hallottam olyan női véleményeket, hogy ha a férj nem tud gyereket nemzeni akkor nem számít megcsalásnak ha a feleség mással "csináltat" még ha a férj nem is egyezik bele. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Az én véleményem szerint igenis megcsalásnak számítana és a mesterséges megtermékenyítést kellene választani. Ha a feleség mégsem akarja ezt akkor inkább váljanak el és keressen olyan férfit akitől teherbe tud esni.
A nőnek kell engednie, és nőként mondom.
Jobb a mesterséges megtermékenyítés. Ha a ismerik az apát, abból csak gondok lehetnek később.
Ráadásul ha fél évig, 1 évig nem esik teherbe, mert simán előfordulhat, akkor addig pasizik? LOL
Annyiból nem rossz az ötlet, hogy ha elválnak, akkor a pasinak nem kell a más zabigyereke után tartásdíjat fizetnie.
Egyébként ha ennyire gerinces a feleség, akkor a férj helyében hagynám, hogy felcsináltassa magát, aztán beadnám a válókeresetet. Ez így a karakán munka.
Szerintem ez olyan, hogy a nő csak okot keres arra, hogy félredugjon.
Igenis megcsalás.
Meg egy normális kapcsolatban a nő a szerelmétől akar gyereket és ezért megtesz mindent, amit tehet, nem elmegy mással dugni.
A nőnek kell engednie.
De nem is értem milyen házasság lehet az (elméletben), ahol ezen vita folyik. :( Ha nálunk lenne ilyen helyzet, én nagyon szívesen fogadnék örökbe!
24/nő
Én nőként mondom, hogy ez nonszensz! Nehogy már akkor csak úgy lefekhessen mással és felcsináltathassa magát! A mesterséges megtermékenyítés ezerszer jobb, ha nem akarnak örökbe fogadni, de ne félrekú.rjon!
Ezen most kiakadtam, hogy sok nő ehhez így áll hozzá, ahogy írtad, Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!