Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen esetben melyik félnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben melyik félnek kéne engednie?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy van egy házaspár akik nagyon szeretnének gyereket, de a férj "hibájából" nem tudnak összehozni egyet sem. Örökbe fogadni nem akarnak, a feleség maga akarja megszülni a gyereket. A férj mesterséges megtermékenyítést szeretne, viszont a feleség egy másik férfival feküdne le és úgy akar teherbe esni. A férj ezt nem szeretné, megcsalásnak tartaná, míg a feleség szerint ilyen esetben nem számít megcsalásnak.

Ez csak egy elméleti kérdés. Azért kérdeztem, mert hallottam olyan női véleményeket, hogy ha a férj nem tud gyereket nemzeni akkor nem számít megcsalásnak ha a feleség mással "csináltat" még ha a férj nem is egyezik bele. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Az én véleményem szerint igenis megcsalásnak számítana és a mesterséges megtermékenyítést kellene választani. Ha a feleség mégsem akarja ezt akkor inkább váljanak el és keressen olyan férfit akitől teherbe tud esni.

2014. dec. 23. 18:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Mintha a közösülés mindig terhességgel végződne. Az én párom pedig hadd ne éljen át intim élményeket egy harmadik személlyel.
2014. dec. 23. 19:49
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
Egyertelmuan megcsalas lenne. A kedves felesegnek kellene hogy legyen annyi esze, hogy tisztaban legyen vele, az atlag parnak 1 ev, mire osszejon a gyerek normal gyakorisagu szex mellett. Tehat az egy alkalom szinte lehetetlen.
2014. dec. 23. 19:51
 13/21 A kérdező kommentje:

19:38-as

De a férj nem egyezik bele abba, hogy a feleség mással lefeküdjön, ezért nem mindegy.

19:30-as

Nem sok nő gondolkodik így. Egyetemista vagyok, kollégista és egy összejövetelen, ahol vegyesen voltak fiúk és lányok előkerült ez a téma. Ott egy lány se mondta, hogy egy ilyen eset felmentést adna a megcsalás alól. Megkértük őket, hogy kérdezősködjenek a lány ismerőseiknél a témáról, majd amikor később beszámoltak, akkor mondták, hogy volt néhány olyan aki szerint ilyen esetben nem számít megcsalásnak.

2014. dec. 23. 19:53
 14/21 anonim ***** válasza:
81%

Persze, hogy megcsalás, nőként mondom. Ha meg lehet oldani másképp, ne kefélgessen már mással. És jól írta valaki, ha nem jön össze egy ideig, akkor hónapokig, vagy még tovább félredug a nő? Illetve fordítsuk csak meg a kérdést: ha a nő nem tudna teherbe esni, a férj felcsinálhatna mást, aztán hazahozhatná, hogy neveljék együtt? Na ugye, hogy nem. Nyilván mesterséges megtermékenyítés inkább, bár megmondom őszintén, ha ez nálunk merült volna fel, abba se mentem volna bele, mert nekem mástól nem kell gyerek, csak a férjemtől. Ha tőle nem lehetett volna, akkor nem lett volna.

26N

2014. dec. 23. 19:53
 15/21 anonim ***** válasza:
19%

ma 19:26

Ezt az ötletet már bedobtam a közösbe, valami mással rukkolj elő.

Egyébként vizsgáljuk meg a dolgot a tenyészbika szemszögéből: a gyerekcsinálás nem nagy művészet; ami esetleg, ha úgy alakulnak a dolgok, utána jön - na az már kemény dió. És a dolgok akár úgy is alakulhatnak...

2014. dec. 23. 19:55
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

Nőként mondom:

Megcsalásnak számít. Ha szeretem a férjem és vele akarom leélni az életem, akkor vagy mesterséges megtermékenyítés, vagy örökbefogadás.

Nincs más mód.

2014. dec. 23. 20:03
 17/21 anonim ***** válasza:
78%

A nő ilyen esetben csak félredugásra keresne indokot.

Egy normális pár együtt választana a spermabankban, ugyanis nem hiszem el,h létezik olyan férfi, akit közösen kinéznek és ő önszántából beleegyezik,h ok csinálok a Gizikének egy gyereket.

Meg ugye nem is biztos h összejön elsőre, akkor elmegy még hozzá 10szer? Vagy még megpróbál felszedni 4-5 random fickót?

Az egész abszurd.

2014. dec. 23. 21:32
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem leszek népszerű, de szerintem ha nem lehet gyereke, és nem akar örökbe fogadni, mert szülni akar, akkor baromi önző, és jobb, hogy nincs gyereke. A félredugás meg nonszensz, mi nagyobb megcsalás annál, hogy lefekszik egy másik pasival, és még a gyerekét is megszüli? És mi lesz, ha elsőre nem jön össze a gyerek? Viszonyt folytat? És a férfinak nincs joga tudni, ha apa lett? És ha le is mond, mi a garancia, hogy nem keresi majd meg a gyereket?
2014. dec. 23. 22:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyvalami jutott eszembe. A mesterségesnél nincsenek érzelmek. Ez számíthat? Én sem örülnék, ha megdugnák az asszonyt, de a másét (majdnem)mindenki. Boldog karácsonyt!
2014. dec. 24. 10:36
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Férjes asszonynak idegen férfitól teherbe esni mindenképpen megcsalás. Nem értem, miért pont ezen a részletkérdésen kell rugózni, hogy kémcsővel vagy f*sszal juttatják be az idegen spermát.

Egyedülálló nőknél se értem a spermabankot, ha gyereket akarnak, mert mégis valahogy természetesebb meg emberibb egy futó kapcsolatból teherbe esni, mint mesterségesen, de az, hogy egy pár együtt elmegy spermabankba kiválasztani a donort, szerintem hátborzongatóan bizarr.

2014. dec. 25. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!