Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben melyik félnek kéne engednie?
Tételezzük fel, hogy van egy házaspár akik nagyon szeretnének gyereket, de a férj "hibájából" nem tudnak összehozni egyet sem. Örökbe fogadni nem akarnak, a feleség maga akarja megszülni a gyereket. A férj mesterséges megtermékenyítést szeretne, viszont a feleség egy másik férfival feküdne le és úgy akar teherbe esni. A férj ezt nem szeretné, megcsalásnak tartaná, míg a feleség szerint ilyen esetben nem számít megcsalásnak.
Ez csak egy elméleti kérdés. Azért kérdeztem, mert hallottam olyan női véleményeket, hogy ha a férj nem tud gyereket nemzeni akkor nem számít megcsalásnak ha a feleség mással "csináltat" még ha a férj nem is egyezik bele. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Az én véleményem szerint igenis megcsalásnak számítana és a mesterséges megtermékenyítést kellene választani. Ha a feleség mégsem akarja ezt akkor inkább váljanak el és keressen olyan férfit akitől teherbe tud esni.
Ez szerintem is megcsalás.
Először is végig kellene próbáljanak minden módot. Egymás közt, felpezsdíteni a szexuális életet.
Ha azután sem megy, akkor el lehet gondolkodni az örökbefogadáson. Szerintem nem olyan rossz dolog, egy gyereket kiskorától felnevelni. A nőt sem kell így kitenni annyi stressznek.
Ha az örökbefogadás helyett még próbálkoznának a szüléssel, akkor szerintem elfogadhatatlan egy másik férfi bevonása. A nő vagy vállalja a laboratóriumi körülményeket és a kémcsövet, vagy vállalja az örökbefogadást a férfi.
Ha a nő összefeküdne egy férfival, hogy teherbe essen, akkor mi van, ha nem esik teherbe?
Itt sok kérdés felmerül:
Rendszeresen szexel valakivel, ameddig pozitív nem lesz a teszt? És mikor döntik el, hogy pozitív? Ha már pozitív még néhány menet szex mehet, csak hogy biztos legyen? Ha pozitív lett, majd a baba meggondolja magát, akkor utána szex újból?
A férj ezalatt mit csinál? Végignézi az aktust, ahogy egy másik pasi dugja a feleségét? Vagy ha a feleség dughat mással akkor a férj is ugyanannyi alkalommal kap "lehetőséget" más nővel? Ha így van, akkor ez milyen házasság, ahol mindketten mással kefélnek? Mikor fognak leállni, amikor jön már a baba? Vagy miután megvan a baba, folytathatják, ha már eddig is kiegyeztek egy nyitott kapcsolatban?
Mi van ha a férjnek elege van, hogy a feleségét más dugja és lelép? Nem az övé a gyerek, a feleség csinálta egy más pasival.
Mi van, ha az a másik pasi elkezd érzelmileg kötődni a gyerekhez? Vagy a feleséghez, aki megszülte az ő gyerekét. Akkor a feleség váljon el és házasodjon össze azzal, aki a gyerek biológiai apja és az eredeti férj meg marad feleség és gyerek nélkül, a gyerekcsinálási hibájával?
Nagyon sok problémát felvet egy ilyen.
Tehát szerintem ez egy nem elfogadott dolog kéne legyen, hogy a nő mástól essen teherbe, szexuális úton. Szerintem is megcsalás.
Vagy beleegyeznek az örökbefogadásba mindketten, ami egy szép és elfogadott dolog, vagy vállalják a labort.
Ha vállalják a labort, akkor meg a férfi legyen türelmes, ne stresszelje a feleséget, legyen vele megértő. Nem könnyű ez az egész egyik félnek sem, de mégis a mesterséges megtermékenyítés a nő számára egy beavatkozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!