Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A és B házastársak. A hazament hétvégére a szüleihez, de megegyeztek, hogy vasárnap rögtön ebéd után hazajön, és délután belülnek sütizni, esetleg mozizni. Az út kb 2 óra, megbeszélték, hogy telefonál, mikor elindul, hogy B tudja, mikorra várhatja pontosan. A 5 órakor telfonál, hogy most tudott indulni, mert eddig a családjával volt, beszélgettek, játszottak, jól szórakoztak, ezért nem telefonált. Nyilván ugrott a délutáni program, B sérelmezi, hogy A nem szólt időben, A szerint teljesen természetes, hogy nem akarta megszakítani a családjával töltött időt azzal, hogy telefonál, nincs semmi baj a helyzettel.
2015. jan. 20. 18:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
90%

Itt nem azzal van a baj, hogy Annus / Béla jól érezte magát fatornyos kis falujában a családjával. Egészségére. Ez teljesen rendben van.

A baj azzal van, hogy Annus / Béla telibesz**ta a házastársát. Ha elkésünk egy interjúról / megbeszélésről, vagy késünk a munkahelyünkről, akkor idejében beszólunk telefonon, hogy mi a helyzet. Nem játszunk a másik ember idejével. A házastársunkéval pláne nem. Annus / Béla húzása nagyon nem volt szép. Szólni kellett volna délben, de legkésőbb 1-2 órakor, hogy figyelj, drágám, később megyek. Ez esetben a házastársa (gondolom, a kérdező) hasznosan, talán aktív pihenéssel tudta volna tölteni a vasárnap délutánját. Az idő nagyon is véges; az idő ugyanolyan fontos, sőt, fontosabb, mint a pénz, vagy az egyéb javak - tiszteljük már egymás idejét, főleg a házastársunkét.

Erről van itt nagyba' szó.

2015. jan. 21. 01:26
 32/39 anonim ***** válasza:
7%

A-nak van igaza.

Már ne is haragudj, de az én párom 2 havonta jár haza egy hétre. Akkor is a hivatalos elintéznivalók az elsők, aztán a családlátogatások. Rám sokszor alig jut ideje.

Direkt így írom, hogy "rám" és nem úgy, hogy "kettesben".

Hónapok óta szeretnék egy bizonyos múzeumba menni vele és egy bizonyos étterembe. Sokszor engedem, hogy inkább azt csináljuk, amit ő szeretne. Mert fő, hogy kettesben legyünk. Ez azt jelenti, hogy csendben ülök a moziban az uncsi filmen, amit rég vár. Vagy türelmesen várok, míg a rokonoknál vagyunk. Majd később jövök én. Ő persze szeretne a kedvemben járni, de a kötelező körök/pofavizitek után, legyen már inkább neki jó, NEM KÖVETELŐZÖK, illetve NEM KELTEK BENNE BŰNTUDATOT.

Egy teljes hetet kell várnod a következő sütizésre? Na, pfff! És mi van akkor?! De gondolom minden este melletted alszik és otthon is lehet sütit enni együtt.

Nekem 2 hónapot kell várnom, míg megint csinálhatunk együtt bármit is.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy piti dolgokon problémázik, kedves B.

2015. jan. 21. 02:11
 33/39 anonim ***** válasza:

Szerintem Itt felesleges azon rugózni kinek van igaza...

Teljesen megertem B-t mert jogos a kiakadása,mhiszen megbeszéltek valamit,més a változásról nem is szólt A.

Ez a legnagyobb hivappba, amit egy nővel megtelehetnek( igen a sztoriból, es a reakciókból teljesen egyértelmű a nemek fekállása, vagyis a 90% ban biztos voltam benne,hogy A férfi,és B a nő.

Szóval én azt se értem,mhogy ha annyra ritkan megy haza,makkor miert kell arra a vasárnapra még programot csinálni.l oké 1 hetig nincs utána legetőség, de a szülőkhöz kb havonta,2 havonta..

Szóval Atól nem volt fair,mhogy ebbe belement, de ne vagyok benne biztos, hogy nem a csaladi béke miatt. Meg inkább nem volt fair,hogy nem szólt haza.

B től nem volt fair hogy össze akarta zsúfolni az utolsó napot, és az sem,mhogy nem telefonált rá..akkor nem őrákat idegeskedik..

Nálunk is ha hazautazunk úgy elrepül az idő, hogy csak na...

Egyébként végsősoron B vel értek egyet..ha volt is amit másképp tettem volna..

Feribátyátok:

Sajnos el kell keserítselek.

Én interjúztatok, a statiszikám az,nhogy a fele jön el interjúra,nés az 50% nak ha az 1/5 -e szól, akkor már örülök.

Sokszor 2. Körre, amikor foglalkoztál már vele,mfelhívod,més nem képes megmondani,hogy nem.csak nem jön,mnem tiszteli az idődet. A jobbik eset,amikor valami nem volt szimpi neki,akkor behazudja, hogy talált mást, érezni,ha igaz, és ha nem azt is.

2015. jan. 21. 07:19
 34/39 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azzal van a gond, hogy tovább maradt, hanem hogy nem telefonált, hogy később jön. Tudom, hogy kívülről könnyű okosnak lenni, de miért nem sütöttél valami finom sütit és néztetek meg egy jó filmet otthon miután hazaért?
2015. jan. 21. 08:51
 35/39 anonim ***** válasza:
10%

Nem olvastam végig a válaszokat.

Ne agonizálj ezen. A családjával volt, akiket ritkán lát. Elég lett volna annyi, hogy és jól érezted magad, mesélj mi volt, hogy vannak a többiek?

Ha mindenből ekkora ügyet csinál az ember, az nem jó. Szerintem semmi extra nem történt.

2015. jan. 21. 10:21
 36/39 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen alap dolog, hogyha megbeszélnek valamit, és közbejön más, akkor az akinek közbejön valami, telefonál annak, akivel előre megbeszélt programja volt. Még akkor is ha a családjával volt és ritkán látja őket. A házastárs (is) a családtagja, csak szólok. Ő nem egy másodlagos személy.

Akinek telefonálnia kellett volna, hogy lemondja a programot, eszébe sem jutott, hogy a másik aggódik érte? Elég nemtörődöm viselkedés. B jogosan sérelmezi, hogy A nem szólt. Ezért a minimum egy bocsánatkérés és pótolni az elmaradt programot.

A-nak hogy esett volna ha B szó nélkül nem megy el egy elore megbeszélt randira pl?

2015. jan. 21. 17:03
 37/39 anonim ***** válasza:
0%

Te vagy a nő, tuti 100! Gratulálok, hogy ilyen hlyeségen képes vagy felhúzni magad, pont, mint az id.óta mostohaanyám.

Teljesen természetes, hogy a családjával van a férjed, hisz őket alig látja.

Nem tudtok sütikéni menni? Úristen, most összedől a világ!

Szánalmas, amit művelsz, kérdező, hisztis liba vagy!

2015. jan. 21. 17:56
 38/39 A kérdező kommentje:

Feltettem egy, teljesen objektív kérdést. Nem panszodtam, nem próbáltam az én oldalamra másítani a valóságot, és nem erőltettem a kérdést. Csak kíváncsi voltam, hogy ez mások szerint mennyire elfogadott.

A párommal emiatt nem veszekedtem, és nyilván nem dőlt ösze a világ, hogy elmaradt a "randink".

Ezek alapján nem tudom, miért gondolják itt néhányan, hogy hisztis vagyok, de ha bárki rá tud mutatni olyasmire, ami erre utal, kérem tegye, érdekel!

2015. jan. 21. 20:19
 39/39 anonim ***** válasza:
75%

Igazából már a kérdés feltevése, hogy "Kinek van igaza?" bennem azt az érzetet kelti, hogy 5 éves vagy, és az óvónéninek árulkodsz.

A férjed azért nem telefonált, mert elfelejtette. Elfelejtette, mert jól érezte magát. Ha az én párom elmegy vidékre, sosem várom haza percre pontosan. Sőt, akkor se, ha a haverokkal sörözik két utcával arrébb. Mert, ha az ember jól érzi magát, nem nézni az időt, akkor se, ha szereti a párját, aki otthon várja. 28N

2015. jan. 21. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!