Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van a férjemnek?
Itthon vagyok a 2 éves lányunkkal,nemsokára újra dolgozok.
Ő tegnap vacsorázott és mindent széthagyott maga után a konyhába. (vajas kés,vágódeszka,kenyérhéj stb.)
Szóltam neki,hogy legyen szíves elpakolni maga után.
Erre ő:pakoljak el én,én ugyse csinálok itthon semmit,ennyi a dolgom,hogy rendbe tartsam a lakást,ő meg dolgozik értünk és nagyon fáradt.Jelzem vacsi után 2 órát játszott a gépen.
Ezen aztán jól összevesztünk még később is.Mert mondtam neki,hogy elpakolni ezeket 2 perc lett volna,helyette most veszekedtünk egész este.
Szerintetek kinek volt igaza?
Férfiak véleménye is érdekelne!!
Mindig ezt csinálja,vagy csak most?Lehet rossz kedvében volt, pontosan azért játszott a gépen,hogy feledje a napi stresszét.
En elraktam volna szó nélkül,de akkor dühös lennék,ha mindennap megismétlõdik,mert ez számomra azt jelentené,hogy engem akar idegesiteni.
Éppen ideje lesz hozzászoknia, hogy mész vissza dolgozni, és a házimunkát meg kell osztanotok :)
Azért senki nem házicseléd, hogy a másik után pakolgasson.
emiatt kár veszekedni.
érthető, ha fáradt, és inkább lazítana, mint hogy még otthon is pakoljon.
nekem sincs kedvem munka után még takarítani is.
nem kell neked a cselédnek lenni, de néha el lehet nézni sztem (amíg te nem dolgozol). azért szóljál, de emiatt ne veszekedj egész este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!