Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van a férjemnek?
Figyelt kérdés
Itthon vagyok a 2 éves lányunkkal,nemsokára újra dolgozok.
Ő tegnap vacsorázott és mindent széthagyott maga után a konyhába. (vajas kés,vágódeszka,kenyérhéj stb.)
Szóltam neki,hogy legyen szíves elpakolni maga után.
Erre ő:pakoljak el én,én ugyse csinálok itthon semmit,ennyi a dolgom,hogy rendbe tartsam a lakást,ő meg dolgozik értünk és nagyon fáradt.Jelzem vacsi után 2 órát játszott a gépen.
Ezen aztán jól összevesztünk még később is.Mert mondtam neki,hogy elpakolni ezeket 2 perc lett volna,helyette most veszekedtünk egész este.
37 éves férfi vagyok és nem volt igaza. Csak nálunk fiú van otthon. Persze elmosogatni nem szoktam egyből, mert én összegyűjtve szoktam, de elpakolni mindig elpakolok.
2015. jan. 7. 10:15
2/23 anonim válasza:
Úgy látom, ma az otthon lévő feleségek panaszkodnak a férjükre! Szerintem a férjednek van igaza. Mennyiből tartott volna neked elpakolni?
2015. jan. 7. 10:17
3/23 anonim válasza:
Mindig ezt csinálja,vagy csak most?Lehet rossz kedvében volt, pontosan azért játszott a gépen,hogy feledje a napi stresszét.
En elraktam volna szó nélkül,de akkor dühös lennék,ha mindennap megismétlõdik,mert ez számomra azt jelentené,hogy engem akar idegesiteni.
2015. jan. 7. 10:18
4/23 anonim válasza:
Mivel írtad, hogy utána volt ideje 2 órát játszani a gépen, ezért előtte, vagy akár közben is szánhatott volna 2 percet arra, hogy elpakoljon,így nem volt igaza..Sokszor van ilyen? Sokat vitáztok?
2015. jan. 7. 10:19
5/23 anonim válasza:
én férjem is mindent széthagy(kajálás terén)de nem zavar ő már csak ilyen, amit gondol hogy mit csinálsz otthon mikor egyedül vagy na abban nem volt igaza,de ennyi erővel te is elpakolhattad volna 2 perc alatt és konstatálod hogy ez van ő már csak ilyen(ahogy én szoktam,és mindig arra gondolok ez legyen a legkisebb gond vele)mindketten kicsit gyerekes vagytok
2015. jan. 7. 10:19
6/23 anonim válasza:
Éppen ideje lesz hozzászoknia, hogy mész vissza dolgozni, és a házimunkát meg kell osztanotok :)
Azért senki nem házicseléd, hogy a másik után pakolgasson.
2015. jan. 7. 10:20
7/23 Andizsuzsi válasza:
Nem volt igaza. Viszont egy vajas kés miatt teljesen felesleges egész estés veszekedést indukálni.
2015. jan. 7. 10:25
8/23 anonim válasza:
emiatt kár veszekedni.
érthető, ha fáradt, és inkább lazítana, mint hogy még otthon is pakoljon.
nekem sincs kedvem munka után még takarítani is.
nem kell neked a cselédnek lenni, de néha el lehet nézni sztem (amíg te nem dolgozol). azért szóljál, de emiatt ne veszekedj egész este.
2015. jan. 7. 10:27
9/23 anonim válasza:
Természetesen nem volt igaza. Nem házicseléd vagy, már megbocsáss. Ez normális embernél alapvető, hogy nem alázza meg a társát, semmilyen körülmények között. Nála nem alap, sajnálom. De gondolom nem most vetted ezt észre először...
2015. jan. 7. 10:28
10/23 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy igaza lett volna, de emiatt egész este veszekedni... Amúgy szerintem, ha nem mindennap csinálja ezt akkor végül is valamilyen szinten jogos, hogy 1x-2x nem akar mosogatni, elrakni a cuccokat, csak ahogy mondta neked az nem volt szép. De mivel átunna 2 órát játszott gondolom rossz kedve volt. Fölösleges ilyesmin veszekedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!