Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek igaza van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaza van a férjemnek?

Figyelt kérdés

Itthon vagyok a 2 éves lányunkkal,nemsokára újra dolgozok.

Ő tegnap vacsorázott és mindent széthagyott maga után a konyhába. (vajas kés,vágódeszka,kenyérhéj stb.)

Szóltam neki,hogy legyen szíves elpakolni maga után.

Erre ő:pakoljak el én,én ugyse csinálok itthon semmit,ennyi a dolgom,hogy rendbe tartsam a lakást,ő meg dolgozik értünk és nagyon fáradt.Jelzem vacsi után 2 órát játszott a gépen.

Ezen aztán jól összevesztünk még később is.Mert mondtam neki,hogy elpakolni ezeket 2 perc lett volna,helyette most veszekedtünk egész este.

Szerintetek kinek volt igaza?

Férfiak véleménye is érdekelne!!

2015. jan. 7. 10:09
1 2 3
 11/23 Bence_ ***** válasza:
45%

Neked elkéne menni az ő munkahelyére neki meg otthon kéne lennie gyerekkel mondjuk csak 5 munkanapig. Mindenki másként tekintene a párja dolgaira.

Gondolom a párod fáradt volt és mivel te otthon "vagy" ezért megteheted. Mivel te otthon vagy, elfáradtál és jól esett volna ez a gesztus.

Szedjétek össze magatokat mert az rossz ha az egyik fél azt gondolja, hogy a másik csak lábat lógsz.

2015. jan. 7. 10:32
 12/23 Bence_ ***** válasza:
Lógat
2015. jan. 7. 10:32
 13/23 anonim ***** válasza:
58%
szerintem itt nem ez volt az igazi indok...először is el kellett volna pakolnia maga után...de szerintem ez azért jött, mert nem érzi, hogy megbecsülöd amit tesz...szoktad neki mondani, hogy értékeled amit értetek tesz? megszoktad kérdezni milyen volt a napja? mert szerintem inkább ez van a háttérben...
2015. jan. 7. 10:33
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem neked,ha előpakolni elő tud elrakni se nehezebb,igen ő csak dolgozik és elfárad,te meg gyereket nevelsz és a háztartást csinálod ami nem egy könnyű feladat,de ha igy gondolja cseréljetek egy napra. Te is ugyan úgy elfáradsz ahogy ő a nap végére,mégsem hagysz elő magad után mindent akkor neki se essen nehezére.:)
2015. jan. 7. 10:35
 15/23 anonim ***** válasza:
30%

Tehát te is belátod, hogy egy kétperces "meló" miatt veszekedtél vele. Akkor kérd meg, hogy két percig nézzen a gyerekre, te meg addig összepakolsz.

Tény, hogy nagyon fárasztó a házimunka is, és a gyereknevelés is, de neked mégsincs főnököd, idióta kollegáid, és a családodért dolgozol, nem pedig egy kizsákmányoló főnökségnek.

Megéri a veszekedés egy kés meg egy vágódeszka?

2015. jan. 7. 10:36
 16/23 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem volt igaza. En speciel sohasem vagtam volna a felesegem fejehez hogy "itthon vagy ugysem csinalsz semmit" mert tudom hogy mennyi munkaval jar egy kisgyereket ellatni.

A ferjed reakcioja konkretan annyit jelent hogy

- nem tisztel

- xarba se nezi amit csinalsz

- hazicselednek tekint.

En speciel mindig atvettem munka utan a gyereket nehany orara, hogy ne makkanjon meg az asszony.

38F

2015. jan. 7. 10:42
 17/23 A kérdező kommentje:

Nem ez az első eset,soha nem pakol el maga után,és persze semmilyen házimunkát sem csinál meg,mert mindig arra hivatkozik,hogy ő nagyon fáradt,ő dolgozik én pedig itthon vagyok,hogy rendben tartsam a lakást meg mindent.

Tudom,hogy nekem is 2 perc lett volna,de nem akarom,hogy megszokja ezt,hogy mindig én pakolok el utána,mert nem a cselédje vagyok,hanem együtt élünk,neki is fent kell tartani a rendet és csinálnia maga után.Mi lesz ha vissza megyek dolgozni,és mindig arra jövök majd haza,hogy kupleráj van,mert ő nem képes elrakni maga után semmit...

2015. jan. 7. 10:53
 18/23 anonim ***** válasza:
90%
A volt férjem is ilyen volt,a tiszta ruháit sem volt képes elrakni a szekrénybe,azt is én raktam be mindig,aztán amikor egyik reggel felkeltem,és az összes ruhája ki volt dobálva a szekrénye elé,akkor besokalltam,azt mondta azért csinálta,mert rossz helyre tettem be az itthoni,pólóját,az elmenős ruhák közé,mondtam neki,hogy oda tettem ahová mindig szoktam,azt mondta igen,de ő tegnap átrendezte a szekrényét.Nem pakoltam vissza neki,3-4 napig ott voltak a ruhái a földön.Itt nem az a lényeg,hogy kinek van rá ideje,hanem az,hogy felnőtt ember után ne kelljen már pakolni,mint egy gyerek után.Ne legyen már ennyire hanyag és igénytelen,mert a másik majd megcsinálja.
2015. jan. 7. 11:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

ismered a viccet: a férj hazaér a ház széttúrva,minden csupa sár üvegek betörve,férj kétségbeesetten kiabál és rohan a feleséget keresve mert biztos betörők voltak.

A nappaliban megtalálja a feleséget aki nyugodtan olvas miközben a földön játszanak a sáros gyerekek.Kérdi:

-Hát itt meg mi történt?

feleség:

-Te mondtad hogy szinte semmit nem csinálok itthon, hát most tényleg nem csináltam.

2015. jan. 7. 11:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha mindig mindent szethany, otthagy, akkor jogos. ezen en is be tudok gurulni, nincs kedvem fiatal nokent orak hosszat takaritani naponta csak mert mas b..ik a munkamra. Persze dolgozom is, ugyhogy nekem kb ez a "szorakozasom"...:)
2015. jan. 7. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!