Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van a férjemnek?
Itthon vagyok a 2 éves lányunkkal,nemsokára újra dolgozok.
Ő tegnap vacsorázott és mindent széthagyott maga után a konyhába. (vajas kés,vágódeszka,kenyérhéj stb.)
Szóltam neki,hogy legyen szíves elpakolni maga után.
Erre ő:pakoljak el én,én ugyse csinálok itthon semmit,ennyi a dolgom,hogy rendbe tartsam a lakást,ő meg dolgozik értünk és nagyon fáradt.Jelzem vacsi után 2 órát játszott a gépen.
Ezen aztán jól összevesztünk még később is.Mert mondtam neki,hogy elpakolni ezeket 2 perc lett volna,helyette most veszekedtünk egész este.
Szerintetek kinek volt igaza?
Férfiak véleménye is érdekelne!!
Neked elkéne menni az ő munkahelyére neki meg otthon kéne lennie gyerekkel mondjuk csak 5 munkanapig. Mindenki másként tekintene a párja dolgaira.
Gondolom a párod fáradt volt és mivel te otthon "vagy" ezért megteheted. Mivel te otthon vagy, elfáradtál és jól esett volna ez a gesztus.
Szedjétek össze magatokat mert az rossz ha az egyik fél azt gondolja, hogy a másik csak lábat lógsz.
Tehát te is belátod, hogy egy kétperces "meló" miatt veszekedtél vele. Akkor kérd meg, hogy két percig nézzen a gyerekre, te meg addig összepakolsz.
Tény, hogy nagyon fárasztó a házimunka is, és a gyereknevelés is, de neked mégsincs főnököd, idióta kollegáid, és a családodért dolgozol, nem pedig egy kizsákmányoló főnökségnek.
Megéri a veszekedés egy kés meg egy vágódeszka?
Szerintem nem volt igaza. En speciel sohasem vagtam volna a felesegem fejehez hogy "itthon vagy ugysem csinalsz semmit" mert tudom hogy mennyi munkaval jar egy kisgyereket ellatni.
A ferjed reakcioja konkretan annyit jelent hogy
- nem tisztel
- xarba se nezi amit csinalsz
- hazicselednek tekint.
En speciel mindig atvettem munka utan a gyereket nehany orara, hogy ne makkanjon meg az asszony.
38F
Nem ez az első eset,soha nem pakol el maga után,és persze semmilyen házimunkát sem csinál meg,mert mindig arra hivatkozik,hogy ő nagyon fáradt,ő dolgozik én pedig itthon vagyok,hogy rendben tartsam a lakást meg mindent.
Tudom,hogy nekem is 2 perc lett volna,de nem akarom,hogy megszokja ezt,hogy mindig én pakolok el utána,mert nem a cselédje vagyok,hanem együtt élünk,neki is fent kell tartani a rendet és csinálnia maga után.Mi lesz ha vissza megyek dolgozni,és mindig arra jövök majd haza,hogy kupleráj van,mert ő nem képes elrakni maga után semmit...
ismered a viccet: a férj hazaér a ház széttúrva,minden csupa sár üvegek betörve,férj kétségbeesetten kiabál és rohan a feleséget keresve mert biztos betörők voltak.
A nappaliban megtalálja a feleséget aki nyugodtan olvas miközben a földön játszanak a sáros gyerekek.Kérdi:
-Hát itt meg mi történt?
feleség:
-Te mondtad hogy szinte semmit nem csinálok itthon, hát most tényleg nem csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!