Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
bocs.àtment
Szóval általában a férfiak,akik elfeledkeznek a családjukról,a nõk ritkábban szegik meg az igéretüket.
Nem telefonáltam, mert
1) nem akartam zavarni
2) ő ingyen hív, nekem alig volt pénz a telefonomon
Tudom, hogy nem nagy probléma, nem sértődtem meg, tényleg csak érdekel, hogy ki mit gondol erről.
Látod máris jönnek az általánosítások :) De igazad van, én vagyok a nő.
"A válaszadók jó részét befolyásolnák a nemek"
Már a kérdés feltevéséből is azonnal kiderül, hogy egy megbántott nő keresi a gyíkon az önigazolását!!
"Tudom, hogy nem nagy probléma, nem sértődtem meg, tényleg csak érdekel, hogy ki mit gondol erről."
De, megsértődtél. Ha nem sértődtél volna meg, nem pocsékolnád a gyakra az energiádat.
A-nak annyiból igaza van, hogy ha ritkán jár haza, akkor most jó volt csevegni, de azért egy telefont megereszthetett volna korábban.
B-meg rácsöröghetett volna, ennyire ki vagytok centizve anyagilag, hogy egy telefonfeltöltésre sincs keret?
Szerintem nem lett volna gond a program lemondása/változása, ha időben telefonál, hogy ne haragudj már, de annyira jól érzem magam és olyan rég láttam a családomat, szeretnék még maradni.
De úgy, hogy telibeszarja, amit megbeszéltek + a házastársa érzéseit is, na úgy lehet lementem volna B helyében a kisboltba egy tálca sütiért és az arcába kenem, mikor hazaér. Bunkóság egyszerűen amit csinált, mindegy mi volt az indoka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!