Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a jövőnk így? Nem fekszik le velem a feleségem csak nagyon ritkán, miért?
32 éves férfi vagyok, a feleségem pedig 34 éves.
4 éve vagyunk együtt, 1 éves a kislányunk, aki tervezett baba volt, és akartuk őt.
Amióta megszületett a kislányunk, nagyon ritkán szeretkezünk, természetesen a terhesség alatt sem volt ez másképp, mivel viszonylag nehezen is sikerült összejönnie.
Nekem kettő munkahelyem van, és mindkettő eléggé kimerít agyilag, így jó lenne feleségemmel összebújni ÚGY IS.
Van amikor sikerülne is, de mondjuk nem tud koncentrálni mert csak a kicsi van az eszébe, és körülötte forog minden gondolata.
Azt is említette nem oly régen hogy fáj neki még a császármetszés helye, én megértem próbálkozok türelmes lenni, de nagyon nehéz.
Egyébként megoldott lenne a gyerek felügyelete, mert anyósomékkal lakunk egy telken, csak külön házban.Nem is lennénk közel nem is lennénk messze, nyugodt teret lehetne biztosítani.
Egyébként ápolt vagyok és figyelek a higéniára.
Munka után is megfürödve megyek haza mindkettő helyről ne vigyem haza a koszos ruháimat egyik helyről sem, sem valami "fertőzést", de olyankor mikor haza érek alszanak, nem is keltem föl a feleségemet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!