Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi lesz a jövőnk így? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz a jövőnk így? Nem fekszik le velem a feleségem csak nagyon ritkán, miért?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok, a feleségem pedig 34 éves.

4 éve vagyunk együtt, 1 éves a kislányunk, aki tervezett baba volt, és akartuk őt.

Amióta megszületett a kislányunk, nagyon ritkán szeretkezünk, természetesen a terhesség alatt sem volt ez másképp, mivel viszonylag nehezen is sikerült összejönnie.

Nekem kettő munkahelyem van, és mindkettő eléggé kimerít agyilag, így jó lenne feleségemmel összebújni ÚGY IS.

Van amikor sikerülne is, de mondjuk nem tud koncentrálni mert csak a kicsi van az eszébe, és körülötte forog minden gondolata.

Azt is említette nem oly régen hogy fáj neki még a császármetszés helye, én megértem próbálkozok türelmes lenni, de nagyon nehéz.

Egyébként megoldott lenne a gyerek felügyelete, mert anyósomékkal lakunk egy telken, csak külön házban.Nem is lennénk közel nem is lennénk messze, nyugodt teret lehetne biztosítani.

Egyébként ápolt vagyok és figyelek a higéniára.

Munka után is megfürödve megyek haza mindkettő helyről ne vigyem haza a koszos ruháimat egyik helyről sem, sem valami "fertőzést", de olyankor mikor haza érek alszanak, nem is keltem föl a feleségemet sem.

2015. jan. 13. 09:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos a feleséged eljátssza a nagy magyar anyát, akinek a gyereke minden percéről gondoskodnia kell.

Te a szemében már nem a férje vagy, csak az a személy, aki a pénzt teremti elő, hogy ő élhessen 24 órában az "új hobbijának".

Sajnos azután az ilyen nők vannak a legjobban felháborodva, hogy milyenek "perverz" férjük van, mert nem elég a pasasnak, hogy tavaly már szexeltek, de az idén megint du.gni akar...

2015. jan. 13. 12:34
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
Az mindenkinek elkerülte a figyelmét, hogy mire a férj hazáér, a család már alszik? Hát, ha énnekem egy este sem lenne itthon a férjem, és mindent egyedül kéne csinálnom lehet, hogy én is hulla lennék a szexhez.
2015. jan. 13. 15:18
 13/21 anonim ***** válasza:
81%
És előtte milyen gyakran szexeltetek? Minden alkalommal van orgazmusa mikor szexeltek? Odafigyelsz erre? Az én lányom is egy éves, még esetleg egy olyan kérdésem lenne, hogy szoptat még? Csak azért mert nálam az volt, hogy mikor abbahagytam a szoptatást olyan szinten megnőtt a libidóm, hogy életemben annyira nem kívántam a szexet, akár egész álló nap is képes lettem volna rá....:P
2015. jan. 13. 15:47
 14/21 anonim ***** válasza:
61%

A napokban volt itt egy kérdés, de eltűnt már... mintha te feleséged írta volna: hogyan értesse meg a férjével, hogy ő anya, és a férj meg örüljön annak, hogy apa, és passz.

Az írtam neki, hogy a szexnek ilyenkor sincs vége... a férje szexuális életének se, azon gondolkodjon, hogy ő részese akar-e lenni ennek.

Nekünk más ok miatt szintén volt egy hosszú elzárkózási időszaka, persze, hogy lett egy szeretőm, otthon hiába próbáltam megértetni vele.

Az az érdekes, hogy ez mentette meg a házasságot, nyilván békésebben viseli az ember az egész helyzetet, ha arra gondolok, hogy holnap....

DE nem hó ez. A házasságkötéskor olyasmiről van szó, hogy együtt, jóban, rosszban... ez is része.

2015. jan. 13. 18:13
 15/21 anonim ***** válasza:
23%
Lehet, hogy tipikusan olyan nő akinek egy férj csak addig kell amíg gyereket nem csinál neki aztán leszarja. Beszéd meg vele mi a probléma, és ha nem változtat, akkor szerintem tudod mit kell tenned. Még fiatal vagy ahhoz, hogy boldogtalan (szexhiányos) házasságba kényszerítsd magad.
2015. jan. 13. 20:01
 16/21 anonim ***** válasza:
68%

30 éves nő vagyok, lassan 1 éves lesz a gyerekünk, és hát én is meg tudnám számolni két kezemen, hogy hány szex volt a szülés óta.

Egyrészt: baromira fáj, akármit csinálunk, előjáték, síkosító semmit nem ér. Jelenleg a szexről a fájdalom jut az eszembe, pozitívum nem sok. (hüvelyi szülés volt, de gondolom a császár is megviselte a feleségedet)

Másrészt: a gyerek éjjel ébred 4x-10x, csak én kelek fel hozzá, páromnak fel se tűnik, hogy egy-egy éjjel akár órákig a gyerekszobában próbálom visszaaltatni a síró babát, ő alszik békésen.

Plusz, tök egyedül vagyok reggel 7től este fél 8ig, sokkal, de sokkal fáradtabb vagyok, mint anno 9 óra irodai munka után.

A hétvége annyiban más, hogy akkor párom itthon van, és amellett, hogy ugyanúgy csak én foglalkozom a gyerekkel, még ő is kiszolgáltatja magát, mert fáradt a munka után, én meg "csak itthon játszom". Ez az itthoni játék ezerszer több energiámat emészti fel, mint a munka, de hát ez kit érdekel ugyebár. Ja, meg olyankor jönnek menetrendszerint az anyósomék, akik elváják, hogy mindnen héten többfogásos ebéddel várjam őket, amíg ők megnézik az unokájukat. Ennyit a hétvégémről, amikor esetleg pihenhetnék, mert ketten vagyunk itthon, de én ugyanúgy csak összeesek este az ágyban.

Ráadásul szoptatok még én is, babám nem akar enni, inkább anyatejes még mindig, tudom, hogy ez is levon a libidóból.

Magamból kiindulva csak azt tudom javasolni, hogy hagyj neki időt, de azért próbálkozz rendszeresen. Majdcsak lesz jobb!

2015. jan. 14. 07:45
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
16, mindenki le fog pontozni, de teljesen igazad van, és megértelek, mert nálunk is voltak átmeneti gondok, de megoldottuk. Csak tudod itt gykn, ír sok olyan ember, akik két méternél közelebbről nem láttak gyereket, aztán az azonnali reakció a nővel kapcsolatban : hagyd el, dobd ki, a gyereket is hagyd el, csinálj pár utcával arrébb egy másikat, ahogy az manapság szokás. Nehogymar dolgozzanak a kapcsolaton, ugyanmar, egyszerűbb kilepni, legalább a gyerekre sem lesz több gond.. Azt meg ne ird, hogy gyerekkel lenni sokszor fárasztóbb, mint a napi irodai munka, mert ezt megint senki nem hiszi. Nem tudom, tudtad - e, de ha a játszótéren vigyázol a gyerkőcre, az nem munka, bezzeg ha vmi portán ülnél egész nap, akkor szétdolgoznad magad :-) Nálunk azért működik a szex (is), mert férjem megbecsül, tudja, hogy nem a.. - t vakarom egész nap, ezért sokat segít, sőt, nagyon sokat. Ha anyós jön, szinte alap, hogy ő hoz kaját, mert anyós sem felejtette el, neki milyen nehéz volt, ezért inkább segít, mint hátráltat. Sőt, anyós a baba egész pici korában vállalta a rá vigyazast, és elmentunk egy hétvégére wellnessezniz, egy éjszaka a szállodában csodát tud tenni egy kapcsolattal, nekünk nagyon jó volt. Szóval a nővel szemben : türelem, segítség, teremteni kettesben időt. Ha ezek után sem megy, akkor persze lehet gondolkozni, hogy ki kell lépni a kapcsolatból, ha semmi nem segít. De ilyen dontesekkel minimum illene megvárni a fogfájos, hasfajos, éjszakai kelos időszakot. Nem a legnagyobb bajban otthagyni a nőt.
2015. jan. 14. 09:25
 18/21 anonim ***** válasza:
66%

16

Ha fájdalmas a szex, esetleg orvost kéne meglátogatni, megkérdezni. Ha kevesebbet szexeltek, az nem oldja meg a gondot.

2015. jan. 14. 16:10
 19/21 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem nincs olyan férfi aki megérti, hogy mi(Anyák) nem csak játszunk otthon, míg Ők keményen dolgoznak! De ha kevés a szex beszélj vele erről, gondolom azért még fontos vagy neki! Fontos az őszinteség...
2015. jan. 15. 23:06
 20/21 intrepid ***** válasza:
57%
Nálunk is ez volt, én válaszút elé állítottam, hogy ami nem kell neki, azt elviszem máshova. Egyébként gyengéd érintések sem voltak, tőle nem kaptam, ő pedig nem tűrte. Megtaláltam máshol a megbecsülést, nagyon sok az olyan nő, akinek nem művelik a kertecskéjét, valahogy híre ment, hogy én ilyen vagyok, úgy jártak rám, mint a jóvizű kútra. Más szempontból normális férj voltam, sokat foglalkoztam a fiammal, amit tudott jórészt tőlem tanulta, és a ház körüli munkából is kivettem a részem. Más tekintetben viszont úgy éltük le egymás mellett az életünket, mint két testvér. Bizonyos dolgokban kiegészítettük egymást. Lenyelte a békát, mert le kellett nyelnie, hogy más nők is vannak körülöttem, azért haza őhozzá mentem.
2015. márc. 25. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!