Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a jövőnk így? Nem fekszik le velem a feleségem csak nagyon ritkán, miért?
32 éves férfi vagyok, a feleségem pedig 34 éves.
4 éve vagyunk együtt, 1 éves a kislányunk, aki tervezett baba volt, és akartuk őt.
Amióta megszületett a kislányunk, nagyon ritkán szeretkezünk, természetesen a terhesség alatt sem volt ez másképp, mivel viszonylag nehezen is sikerült összejönnie.
Nekem kettő munkahelyem van, és mindkettő eléggé kimerít agyilag, így jó lenne feleségemmel összebújni ÚGY IS.
Van amikor sikerülne is, de mondjuk nem tud koncentrálni mert csak a kicsi van az eszébe, és körülötte forog minden gondolata.
Azt is említette nem oly régen hogy fáj neki még a császármetszés helye, én megértem próbálkozok türelmes lenni, de nagyon nehéz.
Egyébként megoldott lenne a gyerek felügyelete, mert anyósomékkal lakunk egy telken, csak külön házban.Nem is lennénk közel nem is lennénk messze, nyugodt teret lehetne biztosítani.
Egyébként ápolt vagyok és figyelek a higéniára.
Munka után is megfürödve megyek haza mindkettő helyről ne vigyem haza a koszos ruháimat egyik helyről sem, sem valami "fertőzést", de olyankor mikor haza érek alszanak, nem is keltem föl a feleségemet sem.
Sajnos a feleséged eljátssza a nagy magyar anyát, akinek a gyereke minden percéről gondoskodnia kell.
Te a szemében már nem a férje vagy, csak az a személy, aki a pénzt teremti elő, hogy ő élhessen 24 órában az "új hobbijának".
Sajnos azután az ilyen nők vannak a legjobban felháborodva, hogy milyenek "perverz" férjük van, mert nem elég a pasasnak, hogy tavaly már szexeltek, de az idén megint du.gni akar...
A napokban volt itt egy kérdés, de eltűnt már... mintha te feleséged írta volna: hogyan értesse meg a férjével, hogy ő anya, és a férj meg örüljön annak, hogy apa, és passz.
Az írtam neki, hogy a szexnek ilyenkor sincs vége... a férje szexuális életének se, azon gondolkodjon, hogy ő részese akar-e lenni ennek.
Nekünk más ok miatt szintén volt egy hosszú elzárkózási időszaka, persze, hogy lett egy szeretőm, otthon hiába próbáltam megértetni vele.
Az az érdekes, hogy ez mentette meg a házasságot, nyilván békésebben viseli az ember az egész helyzetet, ha arra gondolok, hogy holnap....
DE nem hó ez. A házasságkötéskor olyasmiről van szó, hogy együtt, jóban, rosszban... ez is része.
30 éves nő vagyok, lassan 1 éves lesz a gyerekünk, és hát én is meg tudnám számolni két kezemen, hogy hány szex volt a szülés óta.
Egyrészt: baromira fáj, akármit csinálunk, előjáték, síkosító semmit nem ér. Jelenleg a szexről a fájdalom jut az eszembe, pozitívum nem sok. (hüvelyi szülés volt, de gondolom a császár is megviselte a feleségedet)
Másrészt: a gyerek éjjel ébred 4x-10x, csak én kelek fel hozzá, páromnak fel se tűnik, hogy egy-egy éjjel akár órákig a gyerekszobában próbálom visszaaltatni a síró babát, ő alszik békésen.
Plusz, tök egyedül vagyok reggel 7től este fél 8ig, sokkal, de sokkal fáradtabb vagyok, mint anno 9 óra irodai munka után.
A hétvége annyiban más, hogy akkor párom itthon van, és amellett, hogy ugyanúgy csak én foglalkozom a gyerekkel, még ő is kiszolgáltatja magát, mert fáradt a munka után, én meg "csak itthon játszom". Ez az itthoni játék ezerszer több energiámat emészti fel, mint a munka, de hát ez kit érdekel ugyebár. Ja, meg olyankor jönnek menetrendszerint az anyósomék, akik elváják, hogy mindnen héten többfogásos ebéddel várjam őket, amíg ők megnézik az unokájukat. Ennyit a hétvégémről, amikor esetleg pihenhetnék, mert ketten vagyunk itthon, de én ugyanúgy csak összeesek este az ágyban.
Ráadásul szoptatok még én is, babám nem akar enni, inkább anyatejes még mindig, tudom, hogy ez is levon a libidóból.
Magamból kiindulva csak azt tudom javasolni, hogy hagyj neki időt, de azért próbálkozz rendszeresen. Majdcsak lesz jobb!
16
Ha fájdalmas a szex, esetleg orvost kéne meglátogatni, megkérdezni. Ha kevesebbet szexeltek, az nem oldja meg a gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!