Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűnt az a a kérdés, amiben a nő férjének gyereke lesz a 21 éves kollégájától?
Én is akartam rá válaszolni, mert 6 évvel ezelőtt ugyanebben a cipőben volt egy jóbarátom (férfi). 10 éve kapcsolatban élt, amolyan "mintapárok" voltak. Belesodródott egy laza kapcsolatba, terhes lett a csaj. A barátnője könyörgött, hogy mindent megbocsát, gyereket, félrelépést, csak maradjanak együtt.
Közben a terhes lány is könyörgött neki, hetekig(!) majd ketté szakították.
Végül döntött. A családot választotta. Azóta már született még egy baba.
Sajnalom a kerdezot.remelem jol dont majd.de igy is ugy is nehez lesz lelkileg is neki.
Addig jutottam hogy ugyveden gondolkodott.pedig eloszor meg akart bocsatani.
Kerdezo ha itt vagy irj privit.legyszi.
A terhes szeretőt választotta! Megszülte a babát, meg azóta már még egyet. A gyereket értettem család alatt, de lehet, hogy zavarosan fogalmaztam.
A barátnő, akit 10 éves kapcsolat után hagyott el azóta is egyedül van tudomásom szerint.
Szóval én elhittem a sztorit, amit végül is itt a gyk-en töröltek, mert tényleg van ilyen, hogy valaki tényleg képes lenne a büszkeségét is félresöpörni, csak együtt maradjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!