Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjenek szeretoje van, belole meg bohocot csinalnak?
Csak remelem, hogy erthetoen letudom irni es hasznos tanacsokat kapok.
En egy nagy cegnel dolgozok es a hugom a munkatarsam.
Van egy harmadik no is a tortenetbe aki heti 3 napot van nalunk (ot az alvalalkozzo foglalkozztatja de 3 napot nalunk van). A hugom ennek a nonek a ferjenek a szeretoje. Nagyon durvan csinaljak, a pasi ebedelni viszi, bejon az irodaba (nem csokoloznak de csak a hulye nem latja mi van) amikor a felesege nem dolgozik es ugy tesz mintha az asszonyt keresne.
Kozben a felesege aradozik a ferjerol, hogy miket kapott meghogy az o ferje soha nem tudna ot megcsalni meg sok hasonlo.
Mindenki rohog rajta. En ez miatt sokat veszekedttem a hugommal aki 20 eves es tudom, hogy par ev mulva nagyon megbanja majd ezt.
Valahogy szeretnek ennek veget vettni. Butasag lenne beszelni a ferfival?
A legjobb nem beleavatkozni az ilyenekbe.
"Ne szólj szám, nem fáj fejem"
Elsőnek igaza van, de azt hiszem én nem bírnám ki, hogy ne beszéljek a tesómmal, és a pasival is ha az nem elég.
Bár gondolom a húgoddal beszéltél már.
Jó kis szitu, ha mindenki rajtuk röhög.
Igazából semmi közöd hozzá
Tesódnak elmondtad a véleményed, ez a max amit tehetsz
Őszintén remélem, hogy engem nem ilyen emberek vesznek körül.
Én beszélnék a férfival, aztán a feleségét is tájékoztatnám. Én sem akarnék évekig hazugságban élni.
Ilyenkor mindig elgondolkodok azon, hogy akik vakon hisznek a párjuk hűségében, vajon mire alapozzák a hatalmas bizalmukat?
Nesze neked örök hűség ! (most is megy egy ilyen súgás)
Ebben a sztoriban mindenki cselekvőképes, felnőtt ember!
Én pedig a helyedben nem szólnék bele olyan dologba, amihez semmi közöm!
A húgod kúráltatja magát egy nős pasival, és elég pofátlan módon csinálják ezt a kollégák és a pasi felesége előtt!
Az egyetlen,amit tehetsz, hogy húgodnak megemlíted, de mint látod őt nem érdekli! Szóval innentől kezdve a te küldetésed lejárt!
Lehet, hogy megbánja, lehet, hogy nem! De ezt majd ő eldönti! Amúgy miért bánná meg? Ő nem b..sz át senkit sem? Vagy a húgodnak is van párja, akit csal?
És igen, butaság lenne a fickóval beszélni, mert akkor te szépen kereshetnél új munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!