Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjenek szeretoje van, belole meg bohocot csinalnak?
Csak remelem, hogy erthetoen letudom irni es hasznos tanacsokat kapok.
En egy nagy cegnel dolgozok es a hugom a munkatarsam.
Van egy harmadik no is a tortenetbe aki heti 3 napot van nalunk (ot az alvalalkozzo foglalkozztatja de 3 napot nalunk van). A hugom ennek a nonek a ferjenek a szeretoje. Nagyon durvan csinaljak, a pasi ebedelni viszi, bejon az irodaba (nem csokoloznak de csak a hulye nem latja mi van) amikor a felesege nem dolgozik es ugy tesz mintha az asszonyt keresne.
Kozben a felesege aradozik a ferjerol, hogy miket kapott meghogy az o ferje soha nem tudna ot megcsalni meg sok hasonlo.
Mindenki rohog rajta. En ez miatt sokat veszekedttem a hugommal aki 20 eves es tudom, hogy par ev mulva nagyon megbanja majd ezt.
Valahogy szeretnek ennek veget vettni. Butasag lenne beszelni a ferfival?
es te ismered a feleseget, hogy bele akarsz folyni a tortenetbe?
sok kozod nincs hozza, max a hugodnak mondd meg hogy ne ennyire nyilvanvaloan csinaljak, mert teged is riboncnak fognak hinni.
A hugom meg nagyon fiatal, es par ev mulva remelem (mikor neki is ferje es gyerekei lesznek) szegyenli majd magat ezert.
A not ismerem hisz 6 eve munkatarsak vagyunk es bar csak heti 3 napot van nalunk nagyon megkedveltem az evek alatt. Sajnalom ot ezert, es mivel ez az egesz en hugom miatt is van rosszul erzem magam.
Nem a húgod miatt van! A húgod egy 20 éves csitri, akinek imponál, hogy ennek a pasinak a szeretője lehet.
Bár ezt még biztos, hogy bánni fogja, hogy így lejáratja magát, ahogy te is jól látod. Itt a pasi a ludas, gusztustalanul viselkedik mindkét nővel.
Nem a húgod miatt van, hanem a férje miatt. És első a család, elmondhatod a húgodnak, hogy szerinted ez nem helyes, de csak akkor ha úgy érzed, ő fog sérülni. Nem akkor, ha egy idegen nő fog sérülni.
Szerintem durva, ahogyan róla írsz, mintha nem lenne köztetek az a tesós cinkosság, ami szokott lenni jó testvérek között. Előbb árulnád be őt csak azért, hogy bizonyítsd, te erkölcsös vagy? Szerinted az vagy, ha beárulod a tesód?:)
"En ez miatt sokat veszekedttem a hugommal aki 20 eves es tudom, hogy par ev mulva nagyon megbanja majd ezt."
Már miért bánná meg? Ha nem vele kefélne a pasi, találna mást, a lényeg, hogy ugyanúgy csalná a feleségét. A húgodnak meg most van egy idősebb pasija, nyilván jó vele a szex, elszórakozgat vele és kész. Ha már kevés lesz neki a kapcsolat, és megunja, hogy ő a 3. fél, kiszáll és továbblép, vagy a pasi újít be egy másik szeretőt és kész. Te en avatkozz ebbe bele, és még csak ne is szégyenkezz miatta, hisz nem te dugsz a munkatársad férjével, hanem a húgod, ez pedig az ő döntése, te semmilyen felelősséggel nem tartozol iránta.
Szep kis rokonaid vannak...
Szanalmasak mind a ketten. Erkolcstelenek es nem gondolnak senkire , csak sajat magukra. Amugy nem kell a lanyt felmenteni, en 1evvel vagyok fiatalabb nala, de eszembe nem jutna szeretonek allni, foleg egy kollegam ferjevel. Undorito az ilyen
...
"Előbb árulnád be őt csak azért, hogy bizonyítsd, te erkölcsös vagy?"
A becsület felülírja a vérségi kapcsolatot is.
Mellesleg a munkahely arra való, hogy ott az emberek dolgozzanak, nem arra, hogy flörtölgessenek. A főnök helyében már rég kivágtam volna mindenkit, aki érintett a lámúrban...
"Mellesleg a munkahely arra való, hogy ott az emberek dolgozzanak, nem arra, hogy flörtölgessenek."
Attól, hogy szemmel láthatóan izzik köztük a levegő, még nem flörgölgetnek a munkahelyen. Nem vonulnak félre, nem szexelnek a mosdóban, nem vesz el a munkaidejükből az, hogy a férj, úgy csinál, mintha a nejét keresné, és közben vált néhány negédes szót a szeretővel, majd továbbáll. Ennél sokkal durvább munkahelyi kapcsolatok is vannak. De a lényeg, hogy nem te vagy a főnökük, így nem tudod megtenni, hogy kirúgd hugicát. Amúgy az ilyen munkahelyi sztorik szerintem kifejezetten humorosak, feldobják az ember napját, kicsit kirángatja őket a monotonitásból. Mindig kell egy kis szappanopera és az élet írja a legszebbeket. Lesz még itt sírás-rívás, borul majd a bili, ez csak a prológus.
"A becsület felülírja a vérségi kapcsolatot is."
igen? ez elég szomorú szerintem.:/ anyukád mindig fizet a filmekért? én a helyedben azonnal feljelenteném! apád lop néha-néha a gyárból? szerintem őt is jelentsd fel! első a becsület:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!