Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ferjenek szeretoje van,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjenek szeretoje van, belole meg bohocot csinalnak?

Figyelt kérdés

Csak remelem, hogy erthetoen letudom irni es hasznos tanacsokat kapok.

En egy nagy cegnel dolgozok es a hugom a munkatarsam.

Van egy harmadik no is a tortenetbe aki heti 3 napot van nalunk (ot az alvalalkozzo foglalkozztatja de 3 napot nalunk van). A hugom ennek a nonek a ferjenek a szeretoje. Nagyon durvan csinaljak, a pasi ebedelni viszi, bejon az irodaba (nem csokoloznak de csak a hulye nem latja mi van) amikor a felesege nem dolgozik es ugy tesz mintha az asszonyt keresne.

Kozben a felesege aradozik a ferjerol, hogy miket kapott meghogy az o ferje soha nem tudna ot megcsalni meg sok hasonlo.

Mindenki rohog rajta. En ez miatt sokat veszekedttem a hugommal aki 20 eves es tudom, hogy par ev mulva nagyon megbanja majd ezt.

Valahogy szeretnek ennek veget vettni. Butasag lenne beszelni a ferfival?

2014. szept. 24. 15:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a pasival beszélj,hanem a húgoddal próbálj meg beszélni! Bár nem tudom milyen a kapcsolatuk a férfivel,de mondd el neki,hogy szálljon ki ebből a kapcsolatból addig amíg nem késő! Ezt úgy értem addig amíg bele nem szeret. Mert ha így lesz onnantól kezdve iszonyú nehéz lesz neki. Persze ha még nem régóta tart akkor még elvakítja a rózsaszín köd,még most minden szép és jó,de később egyre többet akarj majd,de a pasi úgy sem fog elválni valószínűleg,és ebben a helyzetben a húgod fog szenvedni,neki lesz folyamatosan a tudatában,hogy szereti ezt a férfit,közben ő mégis máshoz megy haza. Ezt mondd el a húgodnak! Jelenleg én is tapasztalom ezt az érzést,hogy milyen amikor a szeretett férfi máshoz megy haza,és hidd el tönkre teszi az embert hosszútávon.
2014. szept. 24. 22:24
 22/22 anonim ***** válasza:
En a hugommal beszelnek inkabb....szegeny feleseg.
2015. jan. 9. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!