Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összeházasodunk és nem lesz házassági vagyonjogi papír attól még elvehetné perelhetné tőlem ha külön mennék ami házasság előtt megvolt?
Figyelt kérdés
Párom nem nagyon akarja aláírni a házassági papírt neki kevesebb van mint nekem.Én azt mondtam ez nem jelent semmit házasság után amit szerzünk úgy is minden közös lesz.Nem tudom ettől függetlenül aláírassam a vele.Én is megtenném érte ha ezt akarná.Úgy érzem ez nem jelent semmit egyfajta korrekt dolog ha lenne valami akkor ne legyen probléma.Persze nem így áll hozzá az ember de nem lehet tudni.2015. jan. 8. 11:20
21/22 anonim válasza:
Van egy ötletem:
Az egy dolog, hogy itt megkérdezted, ki így tudja, ki úgy. Úgyhogy szépen menjetek el egy ügyvédhez, kérdezzétek meg ezeket a dolgokat, hogy miről érdemes házassági szerződést írni, miről felesleges, mi az, ami enélkül is különvagyon marad és mi az, ami közös lesz.
Szerintem így a legtisztább.
22/22 A kérdező kommentje:
18 as.Mi lehet csak házasság után tudunk venni autót de úgy,hogy felét én fizetem egy összegben, és a másik felét meg Ő hitelre veszi fel.Jó tudni mert akkor úgy kell majd megírni a papírt,hogy ezt a hitel részt ami az Ő része ne rajtam hajtsák be.Nem tudom miért nem akarja aláírni azt mondta szerinte ez nem fontos nem ezen múlik egy kapcsolat.Neki is van egy háza,autója.
2015. jan. 8. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!