Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti éreztetek valami változást az esküvő után? Hogy jobban szeretitek egymást és a házasság nem csak egy papír, hanem annál sokkal több?
Idén nyáron volt az esküvőnk.
Mi azóta érzünk változást,hogy még jobban szeretjük egymást és hogy még erősebb,szorosabb lett a kapcsolatunk.
Egyébként lassan 6 éve leszünk együtt.
Tudom sokan mondják,hogy a házasság csak egy papír,de számunkra nem csak az.
Nem tudom Ti hogy vagytok vele,de habár mi még csak pár hónapja vagyunk együtt,imádunk házasok lenni. Én azóta még boldogabb vagyok,pedig azt hittem ez már nem fog jobban fokozódni. :)
Már nem akadunk ki minden kis hülyeségen,mert már jelentéktelen. A lényeg,hogy szeretjük egymást és hogy együtt vagyunk.
Ti éreztek változást?
Nálatok ez hogy van? :)
Hát most fogják mondani hogy mekkora bigott vallásos vagyok meg maradi meg stb. de mi a nászéjszakáig várunk a szexszel. Szóval volt változás :)
Egyébként nem baj ha boldogabbnak érzitek magatokat.
Inkább akkor van baj ha egy pár nem tud mit kezdeni magával és összeházasodnak és várják hogy majd valami más vagy jobb lesz...(legalábbis nekem néha úgy tűnik azt hiszik "egy papírtól" tényleg más lesz) na ezekből van a sok válás.
Sok boldogságot!!! :)
Valtozott, negativ iranyba. A parom ugy volt/van vele, hogy most mar megfogott, es elengedte magat. Szerencsere tobbe-kevesbe eszhez lehet teriteni amikor belefeledkezik a joba:D
En nem valtoztam, talan erosodott a kotodesen fele.
Mindig úgy gondoltam, hogy mi házasság nélkül is összetartozunk (már a gyerkőc is összeköt minket) Szóval, ha elvesz, ha nem, akkor is boldogok vagyunk. (Na jó, talán valahol tudatom legmélyén vártam a gyűrűt:)
Aztán mikor megkérte a kezem, hirtelen olyan jó érzés töltött el, hogy annyira szeret engem, hogy elvesz feleségül. Nehéz ezt értelmesen leírni, olyan fura, de nagyon jó érzés, pedig előtte is ugyanannyira szeretett, meg utána is.
Szóval igen, többnek érzem, hogy már papírunk is van róla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!