Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha összeházasodunk és nem lesz házassági vagyonjogi papír attól még elvehetné perelhetné tőlem ha külön mennék ami házasság előtt megvolt?
Hát barátom, erősen provokatív kamunak tűnik a kérdés.
Aki szerződést akar íni, az azért egy bizonyos kategória, te a stílusod, írásmódod alapján csak valami butus vagy, aki unatkozik.
Házassági papír? Mi az a házassági papír?
Anno én is akartam egy ilyen papírt de végül rájöttem, hogy fölösleges mert amúgy sincs semmink amink meg lesz azt együtt szerezzük meg tehát közös.
Viszont ha lett volna lakás/ház/autó vagy akármilyen nagyobb értékű vagyontárgyam amiért egyedül dolgoztam évekig és csak az én érdemem akkor írattam volna. Szerelem ide vagy oda rengeteg elrettentő esetet láttam.
Úgy gondolom a korrekt emberek nem akadnak fel az ilyen papírok aláírásán.
# 2-es válaszoló:
Ezt házassági szerződésnek hívják és létezik. A kérdező meg pont nem tűnik butának/kamusnak (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!