Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazassag a papir miatt?
2 eve vagyok egyutt a baratnommel. Jo vele, de nem tervezem vele az eletem. Lesz ami lesz, az egesz eletem igy elem.
Ha most elhagyna, biztos hianyozna de ugy gondolom nem fajna annyira.
Kulfodi allampolgar es vege lesz a sulinak haza kell mennie, de ha elvennem itt maradhatna. O nagyon szeret.
Ez csak te tudod, a házasság túl komoly dolog ahhoz, hogy mi mondjuk meg, mit tegyél vagy éppen ne.
Magadban pörgesd végig a dolgot, a mellette és az ellene szóló érveket, majd dönts.
De a te döntésednek kell lennie, mert saját életed éled, és abban nem másokat kellene hibáztatni az esetlegesen téves döntéseinkért.
Sajnálom szegény lányt.
Vajon Ő is tudja, hogy ilyen érdektelenül gondolkodsz a kapcsolatotokról és a közös jövőről?
Szerintem jobban járna szegény, ha megszabadulna tőled és találna egy olyan pasit, aki tényleg értékeli őt.
Így is elvettél tőle 2 évet.
Szegény. Te jó ég.
4-es vagyok.
Az utolsó mondatod is elárul mindent: "Ő nagyon szeret"
Letojod te az egészet.
Mondd el neki, hogy tojsz az egészre.
Légy vele őszinte, és szakítsatok. Akkor vegyél el valakit feleségül, ha hiányozna, ha nem lenne. Nem vagy szerelmes. Anélkül meg gáz ilyesmiben gondolkodni. Amúgy szerintem gerinctelen dolog, hogy ezt ő nem tudja, és pocsékolod az egyetlen életét egy döglött kapcsolatra és szexre, mert neked úgy kényelmes. Akkor lennél korrekt, ha ezeket ő is tudná és úgy van veled. Szimplán csak kihasználod ezt a lányt, és még csak nem is sajnálod. Szóval nem sok teendőd van:
- szakítás és önkritika gyakorlása
Jah már értjük, hogy "jó vele lenni", mert házias, gondolom mos, főz takarít mindent Ő csinál.
Ez a jó vele lenni nem volt meggyőző.
Szerintem Te csak azért vagy vele, mert most éppen nincsen más kéznél és ez is több, mint a semmi.
De ha nem szereted, mert szerintem nem a leírtakból nekem ez jött le, akkor ne tedd tönkre az életét, főleg ne vedd el, mert Ő valószínűleg szeret Téged és abban a hitben van, hogy Te is. Bocsi, de ezek alapján nem jósolok túl sok jót ennek a kapcsolatban. Ez halott ügy, ha jön egy számodra jobb nő, ott fogod szegényt hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!