Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hazassag a papir miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazassag a papir miatt?

Figyelt kérdés

2 eve vagyok egyutt a baratnommel. Jo vele, de nem tervezem vele az eletem. Lesz ami lesz, az egesz eletem igy elem.

Ha most elhagyna, biztos hianyozna de ugy gondolom nem fajna annyira.

Kulfodi allampolgar es vege lesz a sulinak haza kell mennie, de ha elvennem itt maradhatna. O nagyon szeret.

2014. okt. 16. 08:18
1 2
 1/13 csabika1971 ***** válasza:
76%

Ez csak te tudod, a házasság túl komoly dolog ahhoz, hogy mi mondjuk meg, mit tegyél vagy éppen ne.

Magadban pörgesd végig a dolgot, a mellette és az ellene szóló érveket, majd dönts.

De a te döntésednek kell lennie, mert saját életed éled, és abban nem másokat kellene hibáztatni az esetlegesen téves döntéseinkért.

2014. okt. 16. 08:27
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Gáz a gondolkodásod.
2014. okt. 16. 08:31
 3/13 anonim ***** válasza:
5%
Tehát csak azért vennéd el, hogy még egy külföldi itt maradhasson.
2014. okt. 16. 08:34
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Sajnálom szegény lányt.

Vajon Ő is tudja, hogy ilyen érdektelenül gondolkodsz a kapcsolatotokról és a közös jövőről?

Szerintem jobban járna szegény, ha megszabadulna tőled és találna egy olyan pasit, aki tényleg értékeli őt.

Így is elvettél tőle 2 évet.

Szegény. Te jó ég.

2014. okt. 16. 08:35
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

4-es vagyok.

Az utolsó mondatod is elárul mindent: "Ő nagyon szeret"

Letojod te az egészet.

Mondd el neki, hogy tojsz az egészre.

2014. okt. 16. 08:36
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

Légy vele őszinte, és szakítsatok. Akkor vegyél el valakit feleségül, ha hiányozna, ha nem lenne. Nem vagy szerelmes. Anélkül meg gáz ilyesmiben gondolkodni. Amúgy szerintem gerinctelen dolog, hogy ezt ő nem tudja, és pocsékolod az egyetlen életét egy döglött kapcsolatra és szexre, mert neked úgy kényelmes. Akkor lennél korrekt, ha ezeket ő is tudná és úgy van veled. Szimplán csak kihasználod ezt a lányt, és még csak nem is sajnálod. Szóval nem sok teendőd van:

- szakítás és önkritika gyakorlása

2014. okt. 16. 08:37
 7/13 A kérdező kommentje:
Jo vele lenni, nagyon rendes hazias. Es irtam, hogy hianyozna, csak eppen szerintem nem viselne meg annyira mint ot a szakitas. Nem akarok vele most szakitani de nincs ra garancia hogy mindig vele maradok.
2014. okt. 16. 08:42
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Milyennek képzeled azt a társat, aki mellett szeretnél megöregedni? Ő az? Ha nem, akkor miért csinálod ezt??? Komolyan nem értem, nem érzed a felelősséget, hogy már mindketten igazán boldogok lehetnétek és nem csak ilyen megalkuvó módon, ha elengednétek, ami nem az igazi?
2014. okt. 16. 08:47
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező (#7) garancia az ásó-kapára az senkinél nincs, az átlagos magyar házasság 13 éven át tart, amibe benne vannak a ma még élő 80 évesek is... ha a kapcsolatotokon felül egyéb okból is maradna (szeret itt élni, vagy állás vagy akármi) akkor szerintem nyugodtan vedd el "a papírért"... a nagy, lángoló érzelmek nem minden ember sajátjai.... és nem is feltétlen a legjobb alapok egy házassághoz.
2014. okt. 16. 08:48
 10/13 anonim ***** válasza:
61%

Jah már értjük, hogy "jó vele lenni", mert házias, gondolom mos, főz takarít mindent Ő csinál.

Ez a jó vele lenni nem volt meggyőző.

Szerintem Te csak azért vagy vele, mert most éppen nincsen más kéznél és ez is több, mint a semmi.

De ha nem szereted, mert szerintem nem a leírtakból nekem ez jött le, akkor ne tedd tönkre az életét, főleg ne vedd el, mert Ő valószínűleg szeret Téged és abban a hitben van, hogy Te is. Bocsi, de ezek alapján nem jósolok túl sok jót ennek a kapcsolatban. Ez halott ügy, ha jön egy számodra jobb nő, ott fogod szegényt hagyni.

2014. okt. 16. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!