Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazassag a papir miatt?
2 eve vagyok egyutt a baratnommel. Jo vele, de nem tervezem vele az eletem. Lesz ami lesz, az egesz eletem igy elem.
Ha most elhagyna, biztos hianyozna de ugy gondolom nem fajna annyira.
Kulfodi allampolgar es vege lesz a sulinak haza kell mennie, de ha elvennem itt maradhatna. O nagyon szeret.
Ne vedd el. Egyrészt nem szereted annyira, írod is, hogy nem vele tervezel és nem is viselne meg, ha elmenne.
Ebből úgy tűnik, hogy előbb-utóbb úgy is válás lenne a vége (szerintem előbb). Az meg azért elég sok macera, meg anyagi vonzatai vannak. Szóval szerintem ezért ne házasodjatok össze.
Tudja, érti, hogy te így állsz hozzá? Neked ő egy bio robot.
Írtok egy házzasági szerződést, összeházasodtok. Aztán valamikor elváltok.
Vegyél fel cselédet ha neked a háziasság fontos, és keress alkalmi kapcsolatokat, vagy olyat akit tényleg szerethetsz. Miért kell bántani, hitegetni egy olyan lányt aki nem is igazán érdekel, semmit nem érzel iránta gyakorlatilag.
Az hogy esetleg egy kicsit hiányozna kevés. Nagyon remélem hogy kinyílik a szeme és otthagy téged. Ilyen pasi nem érdemel meg 1 nőt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!