Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem ezt mondta: tönkretes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem ezt mondta: tönkreteszem a családot azért, mert nem vagyok megb. va. Azóta nem tudok a szexre gondolni vele. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Alaphelyzet: Nehezteltem rá, amiért két hete semmi szex nem történt. Ezért hülye módon ugyan, de beszéltem a feje fölött este (amikor aludni akart), ahelyett, hogy lenyugodtam volna és később nyugisan megbeszéljük. Sajnos totál frusztrált voltam. Ő mérges lett, mindenféle sérelmeket, bizalmatlansági tényezőt előhozott, veszekedtünk, majd ezt vágta a fejemhez. Röviden ennyi a szituáció. Azóta eltelt már egy hét (ő már másnap játékosan hozzámért), de nekem nem megy a szexre Gondolás sem, pedig hát pont a hiánya fájt.

2015. jan. 7. 10:59
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Nem csalom meg. Az csak rontana a helyzeten és nincs is ilyen elképzelésem. Féltékennyé nem teszem, mert van benne féltékenység kicsi. Nem akarok rombolni a helyzetünkön. Így is megjegyzi néha, hogy kinek írok stb... Szóval szerintem fél ettől kicsit, de soha nem csalnám meg. Nem azért vagyok vele.
2015. jan. 7. 12:44
 32/40 A kérdező kommentje:
A két hét már extrém idő. Ilyenkor akadok ki. Szóval ennél gyakrabban vagyunk együtt, de nem visszük túlzásba. :(
2015. jan. 7. 12:46
 33/40 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Mert ha a férjed idősebb nálad akkor előfordulhat,hogy ő ezért éri be kevesebb szexel is. De ebben az esetben nem igazán tehetsz mást,csak elfogadod,és amikor úgy érzed segítesz magadon.
2015. jan. 7. 13:25
 34/40 anonim ***** válasza:

Szóval. Te alapból jobban kívánod, mint ő. Ő ezt tudja, és ezzel együtt azt is, hogy nem kell rád vadásznia. Nem kell keperkedni a szexért, mert a te libidód magasabb, mint az övé.

Qrvaként kezel? A férfi poligám. Néha eljátsza magának, hogy egy rosszlánnyal van, nem a feleségével. Segíts neki ebben, hisz pont azért csinálja, hogy hűséges maradjon.

2015. jan. 7. 13:25
 35/40 anonim ***** válasza:
Én meg..baszlak kérdező ha akarod:)Leszek a szeretőd.Panasz nem volt még:)
2015. jan. 7. 13:36
 36/40 anonim ***** válasza:
0%
Azért az sem normális, hogy 2 hét szexmentességért leállsz vele veszekedni.
2015. jan. 7. 15:19
 37/40 anonim ***** válasza:

#36, abszolút nem normális... banyek a kisgyerek hogy lett? A lehető legnormálisabb, szövődménymentes terhesség és szülés is cirka másfél hónap szexmentesség... veszélyeztetett terhességnél meg lehet fél év is akár...

ÜdV

2015. jan. 7. 16:00
 38/40 A kérdező kommentje:
Természetesen, ha neki is van kedve, akkor tetszik neki bármi, amit csinálok. (Nincs olyan k....s hangulat, ez hülyén hangzik, de ennyi telik tőlem fogalmazás terén most.) Ez akkor van, ha neki nincs hozzá kedve vagy ilyesmi, olyankor érezteti, hogy miért nem bírok magammal, egy felnőtt nem ilyen stb... Szóval csak szelektíven van ez. Ő idősebb, mint én pár évvel, de nem vagyunk annyira idősek, hogy ez probléma legyen szerintem.
2015. jan. 8. 07:40
 39/40 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de én két hét szexmentesség esetén igenis idegessé válok. Erről nem tehetek, nem én irányítom. Leállok vele veszekedni? Miért mit csináljak szerintetek? Kivel beszéljem meg, ha nem vele? Ez a gyakori kérdés is inkább arra jó, hogy ne rögtön vele problémázzak, meghallgassam mások véleményét is. Amúgy meg, hogy jön ide a terhesség időszaka? Az egy teljesen más állapot, ami már lezajlott régen. Miért kell ezt belekavarni? Nem értem. Egyébként, akkor is ugyanúgy kívántam, csak nem csináltuk, főleg a vége környékén. Kibírtam, ez volt a természetes. Szóval az más helyzet volt. Szerintem ez most nem tartozik ide.
2015. jan. 8. 07:45
 40/40 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező (#39) elárulom, úgy jön ide a terhesség-szülés időszaka, hogy nézd meg, mit kapnak azok a férfiak, akik a terhesség-szülés alatt hasonlóan éreznek, és problémázni-veszekedni-idegeskedni kezdenek rajta, kb annyira, ahogy most te.

Tudod, ahogy olvaslak, egyre inkább egy "királylány-szindrómás" nő képe bontakozik ki számomra, aki "most én ezt akarom, akkor nekem ezt meg kell kapnom, MOST" - hát NEM. A dolog rohadtul nem úgy működik, hogy a nő a domináns, és a férfi mindig élljon készen a szexre, ha a nő azt akar, viszont fel se vegye és viselje szó nélkül, ha a nő épp nem akar, vagy nem tud, a férfi (IS) egy ember, nem egy a nő szexuális vágyait kiszolgálni hivatott vibrátor. Pont ugyanannyi joga van kezdeményezni is, meg NEM-et mondani is, mint a nőnek, és pont ugyanannyi türelem várható el tőle, mint a nőtől.... ha akkor kibírtátok, amikor a te helyzeted indokolta, akkor ki tudod bírni most is...

(egyénként mindenkinek írom, hogy nyílt egy jónak tűnő párterápiás blog, de úgy tűnik, még nem ismerik a népek, mert nincsenek hozzászólások benne, én is tegnap fedeztem fel: [link] )

2015. jan. 8. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!