Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem ezt mondta: tönkreteszem a családot azért, mert nem vagyok megb. va. Azóta nem tudok a szexre gondolni vele. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Alaphelyzet: Nehezteltem rá, amiért két hete semmi szex nem történt. Ezért hülye módon ugyan, de beszéltem a feje fölött este (amikor aludni akart), ahelyett, hogy lenyugodtam volna és később nyugisan megbeszéljük. Sajnos totál frusztrált voltam. Ő mérges lett, mindenféle sérelmeket, bizalmatlansági tényezőt előhozott, veszekedtünk, majd ezt vágta a fejemhez. Röviden ennyi a szituáció. Azóta eltelt már egy hét (ő már másnap játékosan hozzámért), de nekem nem megy a szexre Gondolás sem, pedig hát pont a hiánya fájt.2015. jan. 7. 10:59
11/40 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy, ha csinálom magamnak, akkor még jobban kívánom. Szóval fordítottan sül el.
2015. jan. 7. 11:15
12/40 A kérdező kommentje:
10-es: én is így lennék vele, de ha visszautasítanak elég gáz érzés.
2015. jan. 7. 11:18
13/40 A kérdező kommentje:
Egy idő után feladom.
2015. jan. 7. 11:19
14/40 A kérdező kommentje:
Mással meg nem érdekel a szex, csak vele.
2015. jan. 7. 11:20
15/40 anonim válasza:
Lehet rosszul közelítesz azért utasít vissza.Én a feleségemet soha nem utasítom vissza,még akkor sem ha elötte összevesztünk valamin.Ha muszájból közelítesz és nem türelmesen,hanem elötte idegbeteg vagy,akkor azt megérzi az ember.Mielött rászánod magad hogy ráveted magad a fréjedre és elötte balhé volt,akkor mély levegő és pár perc kuss hogy lenyugodjatok.Nekünk bevált a dolog,volt olyan is hogy dühből szexeltünk,probléma megoldva:)))
16/40 A kérdező kommentje:
Soha nem közelítek muszájból!!! Nekem mindig "muszáj lenne", hogy legyen valami, de visszafogom magam így is. Talán azért nem kellek neki, mert sokszor/többször akarom, mint ő.
2015. jan. 7. 11:26
17/40 A kérdező kommentje:
Ha összejön, akkor tökéletes a szex és minden jó. Csak ritkán adódik így. Ha van, akkor minőségi.
2015. jan. 7. 11:27
18/40 A kérdező kommentje:
Balhé után még sosem szexeltünk. Olyan távolra kerülünk egymástól, mint a fene. Nálunk ez nem válik be. Sajnos :)
2015. jan. 7. 11:29
19/40 anonim válasza:
Kérdező (#12) te is utasítottad már vissza? Gondolom igen, elvégre is az ember nem szexgép, időnként nincs kedve hozzá, mert fáradt, feszült, akármi...
Elég baj az, ha egy kapcsolatba ez nem fér bele mindkét oldalról.
20/40 A kérdező kommentje:
Néha olyan érzésem van, mintha nem rám vágyna. Tetszik neki, ha kitalálok dolgokat, de amúgy meg mintha k...nak látna, vagy nem tudom ezt megmagyarázni. Beidegesedik pl., ha csak úgy a szexről beszélnék stb...Nem értem a problémát. Persze ezek csak érzések. A valóság lehet, hogy más.
2015. jan. 7. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!