Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem ezt mondta: tönkretes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem ezt mondta: tönkreteszem a családot azért, mert nem vagyok megb. va. Azóta nem tudok a szexre gondolni vele. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Alaphelyzet: Nehezteltem rá, amiért két hete semmi szex nem történt. Ezért hülye módon ugyan, de beszéltem a feje fölött este (amikor aludni akart), ahelyett, hogy lenyugodtam volna és később nyugisan megbeszéljük. Sajnos totál frusztrált voltam. Ő mérges lett, mindenféle sérelmeket, bizalmatlansági tényezőt előhozott, veszekedtünk, majd ezt vágta a fejemhez. Röviden ennyi a szituáció. Azóta eltelt már egy hét (ő már másnap játékosan hozzámért), de nekem nem megy a szexre Gondolás sem, pedig hát pont a hiánya fájt.

2015. jan. 7. 10:59
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
82%

ma 11:26

Akkor legyél kicsit titokzatosabb,keltsd fel az érdeklődését,ha elött jól leb..szod,azzal nem fogod felizgatni.Nem mondom hogy pinics kutya legyél,de egy kapcsolatban fontos a kommunikáció,még akkor is ha manapság az nem divat.Legalább te tudd hol a határ mikor kell abba hagyni a vitát.Én férfi létemre sokszor inkább hallgatok,mert nem akarom elkúrni az esténket,cserébe befogom a pofám és egy orbitális nagyot szexelünk.Mély levegő és 10 perc múlva lenyugszom én is meg ő is,vagy elindittok egy filmet,hogy lenyugodjunk.Aztán jöhet aminek jönnie kell:)

2015. jan. 7. 11:34
 22/40 A kérdező kommentje:
19: igen én is utasítottam vissza, de mindig azért, mert ő korábban elutasított. Így kinek van kedve? Nem akarom, hogy muszájból legyen velem. Olyan, mintha csak azért csinálná, hogy legyen. De amikor szexelünk meg annyira jónak érzem. Szóval nem értek semmit.
2015. jan. 7. 11:35
 23/40 anonim ***** válasza:
81%
Akkor itt az a baj, hogy te többször akarod. A férfi nem gép, hogy ha csettintesz, akkor csinálja, lehet neki nem kell annyi és zaklatásnak veszi, ha már megint erről van szó.
2015. jan. 7. 11:37
 24/40 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy Nektek sikerül. Nálunk sincs ebből állandóan vita, csak néha előjön, ha már túl sokáig nyomtam el magamban. Nyilván nem ordítozok vele esténként, hogy miért nincs már megint semmi. Amúgy sem szeretek kikelni magamból, a kommunikáció híve vagyok, csak sajnos néha elszakad a cérna.
2015. jan. 7. 11:38
 25/40 A kérdező kommentje:
23: én is ettől félek.
2015. jan. 7. 11:39
 26/40 A kérdező kommentje:
23: ezért vissza is vonulok. Na az meg már nem tetszik neki.
2015. jan. 7. 11:41
 27/40 anonim ***** válasza:
74%

Az írás alapján nekem úgy jön le,hogy itt nincs nálatok túl nagy gond,inkább az a helyzet,hogy többször szexelnél,a férjed pedig valamiért nem.Ha nem túl indiszkrét a kérdés.Te neked milyen igényed lenne szex terén?Úgy értem csinálnád naponta többször is,vagy legalább egyszer?

A férjed egy hülye bocsi,ha ezért ku..rvának néz.

Egyébként meg nyisd ki a szád,az én feleségem ha nagyon kiván,akkor megmondja hogy na akkor most jó keményen dugjál meg ha lehet:))És persze szívesen teszek neki eleget:)és nem nézem ezért kur..vának,sőt jól esnek ezek a kérések:))

2015. jan. 7. 11:44
 28/40 anonim ***** válasza:
24%

csald meg, akkor becsulni, tisztelni fog!

Az a vicc hogy ez nrm vicc:(

2015. jan. 7. 11:56
 29/40 anonim ***** válasza:
40%
A durva az hogy ma 11:56-nak igaza van.Ez férfiakra nőkre is vonatkozik.Valamiért ilyenkor jobban odalesznek a másikért.Mondjuk én nem tudnék megcsalni senki,de féltékennyé tehetnéd egy kicsit,hátha jobban beindul.Én beszoktam tőle:)
2015. jan. 7. 11:58
 30/40 A kérdező kommentje:
27: Ha kétnaponta lenne, akkor az tökéletes. Még az is, ha három naponta. Bár ezt így nem tudom kijelenteni, mert van olyan, hogy pl. egész nap csinálnám, de van, hogy egy gyorsabb dolog is kielégítene. Szóval változó, de a két hét számomra borzasztóan sok idő. Azalatt kezdek teljesen befordulni, szóval ez nem ideális.
2015. jan. 7. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!