Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki mindent, nekem semmit? Vagy felfújom?
Helyzet a következő. Lassan 6 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok is. Mindig is közös kasszán voltunk. Én anno a diákhitelemből (azóta vissza is fizettem, szall nem beszólni:) ) vettem neki egy telefont, amit azóta is használ (5 éve, iphone 4). Mind a ketten dolgozunk, most vettünk lakást (hitelre). Miután mindent kifizettünk, berendeztünk, fog maradni kb 4-500E ft-unk. Mindent én vettem (én jártam utána, hogy a legjobb áron vegyük), közös pénzből, meg megbeszélés után, de én ültem a gép előtt. Mindent én intéztem, neki csak alá kellett írnia. Karácsonyra 30e ft-ért vettem neki ajándékot, amit már szeretett volna egy pár hónapja, ő nekem nem vett semmit. Mondta is, hogy nagyon sajnálja (és tényleg látszott is rajta, h sajnálja), meg kaptam utána egy csizmát, de a fa alatt bontogatósdi kimaradt. De ez még annyira nem volt gáz, szóval nem is ez miatt írtam ki a kérdést.
Az én telóm (ugyan csak 1,5 éves) szoftveresen elég tré már, újkorában 50e ft-os teló volt, de hűségre meg részletre vettem, havi 2000ft még augusztusig. Visszavittem már többször, javították is, de pár nap és ugyan az a történet. Egy ott dolgozó meg is mondta, hogy nem fogják cserélni, gari lejártáig küldözgethetem, ők visszaküldik 'javítottként' és így aug-ig.
Szóval fos, röviden és tömören. Találtam egy telót, amilyet régóta szerettem volna, 35E-ért. És azt mondja, sok, ne vegyük meg, ráér...
Rohadt szarul esik, mert én tényleg mindig azt nézem előbb, hogy neki megvegyem azt, amit szeretne, és szerintem ekkora összeget az egész kapcsolat alatt még 1x se költöttem magamra...
Most csak felfújom, hogy rosszul esik?
valahol én is így gondolom, csak mivel ő többet keres (bár neki nem fix a fizuja), így nem szívesen.
Meg ha nagyon mondanám, megvennénk, csak én azt vártam volna, hogy ő is teljesen azt mondja fél mondatra, hogy ha szeretném, vegyük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!