Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság megmentésénél milyen konkrét szabályok, fogadalmak vezettek eredményre?

A kérdező utolsó válaszából látszik, hogy fog ez menni, legalábbis benne megvan az igyekezet. Reméljük, hogy a másik félben is :)
Ajánlom, hogy merítsetek erőt a múltból. Emlékezzetek egyött arra, hogy hogyan is volt, mi kötött össz akkor titeket. Akár át is élhetitek az első találkozást-randit, menjetek el ismét oda - meglepetés is lehet a részedről, pl.
Lepd meg néha valamivel. Apróságra kell gondolni. Hihetetlen ereje van. Néha a párom ha hazajön reggel az éjjeli műszakból, felébreszt, hogy hozott valami finom reggelit (még mielőtt leszólnának, igen dolgozom, de itthonról, és nem kelek 6-kor).
Vagy küld egy képet napközben, hogy miközben cigizik kinn az iroda előtt, látott egy kis katicabogarat. Hihetetlenül jó érzés, ha tudjuk, hogy a párunk meg akar osztani velünk egy ilyen szép kis élményt.
Egy jó szó csodákra képes. Ha pl. elálmosodik valamenyikünk egy délután, a másik bátorítja, feküdj csak le egy kicsit, édesem. Aztán pedig: Jól aludtál?
Ezek az apró-cseprő kicsi dolgok szerintem nagyon fontosak és nap mint nap megerősítenek abban, hogy valakinek fontosak vagyunk.
Fontos, hogy őszintén beszélgessetek, sokat, jóindulattal.
Amúgy 31 éves nő vagyok, 3 kapcsolatban, 1 éve közös lakásban, idén házasodunk.

Kedves 12-es. Na ilyenekre gondoltam. Régen ezek mond megvoltak, de valahogy elvesztek. Áthelyezodtek a hangsulyok a gyerekekre, es a dolgos hetkoznapok mem engedtek,hogy oda figyeljunk egymasra. Tumder vagy, hogy eszembe juttattad a reg elveszett praktikákat. Nem akarunk elvalni, de valtoztatnunk kell. Nem lehet kidobni a szemetbe 15 evet
Nagyon koszonom,h segitettel. Sok boldogsagot kivanok es gyonyoruszep eletet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!