Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok félrelépését hogyan dolgoztátok fel? Mennyi időbe telt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 00:15
41/45 anonim válasza:
És tényleg, tök könnyű csak úgy túllépni azon, hogy semmit sem számítasz annak az embernek, akiben feltétel nélkül megbíztál, aki a legjobban ismert téged. Jó neked.
42/45 anonim válasza:
Ez az önsajnálat. Azt kéne megérteni, hogy te semmit sem veszítettél, csak ő. Te nyertél, mert kiderült, milyen ember is ő, és ezzel lehetőséget adott neked arra, hogy tovább lépj, és te cseréld le őt egy értékes emberre.
43/45 anonim válasza:
Aki szereti a párját, az megszenvedi az elvesztését. Kedves utolsó! Ezek szerint te nem szeretted, vagy nem történt még veled ilyesmi.
44/45 anonim válasza:
Engem egyébként életem szerelme csalt meg (egy sokkal rosszabbal....mindegy is), a mai napig nem tettem magam túl igazán, pedig 6 éve volt.
45/45 anonim válasza:
Azért tedd túl magad rajta, mert nem lehetett életed szerelme, ha egyszer megcsalt. Ha tényleg szeret, egy kufircért nem kockáztat. Vagy nem te voltál neki az életed szerelme.
Ha 6 év alatt nem tetted túl magad rajta, akkor vagy próbáld lezárni, vagy kérj segítséget, nem pszichológusra gondoltam, hanem egy baratnőre, valakire, akiben megbízol.
Járj nyitott szemmel, hogy megtaláld azt, akinek igazán számítasz, aki tényleg szeret, és aki iránt te ugyanezt érzed. Hidd el, létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!