Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Párotok félrelépését hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok félrelépését hogyan dolgoztátok fel? Mennyi időbe telt?

Figyelt kérdés

2014. dec. 30. 00:15
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
95%
Kb. 2 óra alatt feldolgoztam az információt. A következő napot a költözéssel, a következő hónapot a válás szervezésével töltöttem. Most olyan férjem van, aki tisztel és szeret. N31
2014. dec. 30. 01:10
 12/45 anonim ***** válasza:
59%

Egy régebbi exem fizikális megcsalását én simán kb. egy hét alatt feldolgoztam. Igaz nekem vágott vele vissza, mivel sajnos én is elkövettem, na azt egyébként már nehezebben dolgoztam fel, magamnak már nem olyan könnyen ment a megbocsátás.

Egy másik exem érzelmi megcsalását, tehát csak szerelmet vallott egy másik nőnek, fizikális megcsalás nem volt, azt igazából egy évig tartott feldolgoznom, ez alatt azt értem, h nem szakítottunk, bocsánatot kért stb., de én bő egy évig nem bírtam ki, hogy ne hánytorgassam.

2014. dec. 30. 01:10
 13/45 anonim ***** válasza:
88%

ma 01:10

Bocsi, de nem bírom ki hogy ne kérdezzek: miért maradtál vele, ha másnak vallott szerelmet??

2014. dec. 30. 01:13
 14/45 anonim ***** válasza:
40%
13: mert bőgve kért bocsánatot. És kimagyarázta, illetve a csaj is bocsánatot kért.
2014. dec. 30. 01:14
 15/45 anonim ***** válasza:
86%
Hát, azt nem tudom, hogy mennyi idő alatt dolgoznám fel (magamat ismerve nem túl hamar), de az biztos, hogy onnantól kezdve nem lenne a párom.
2014. dec. 30. 01:28
 16/45 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon nehéz volt, jó 2 évig állandóan eszembe jutott, rosszakat álmodtam, felhánytorgattam, bizalmatlan voltam stb.

Ennek ellenére nem buzdítanák arra senkit, hogy azonnal szakítson, DE: nagyon fontosak a megcsalád körülményei + az, hogy mennyire bánja, miként kezeli most a megcsaló fél a helyzetet + milyen amúgy a kapcsolat.

Ha viszont nem megy már sehogy a dolog, nem sikerül igazán megbocsátani és újra bízni... akkor nincs értelme.

Mi még mindig együtt vagyunk és nem bánom, hogy úgy döntöttem annak idején, hogy együtt tovább. :)

2014. dec. 30. 01:34
 17/45 anonim ***** válasza:
93%

Én bizonyos szinten viszonylag hamar túlestem rajta - egy-két hét -, de később folyton féltem, bizalmatlan voltam. Nem alaptalanul egyébként, nagyon kiszámítható volt az exem ilyen szempontból, mindig tudtam, hogy mikor fordul meg a fejében. Olyankor kézzel-lábbal próbáltam megakadályozni, ő meg úgy érezte emiatt, hogy rátelepszem. Ennek ellenére ez egy évekig tartó kapcsolat volt, első komoly kapcsolatom, amiről azt akartam, hogy örökké tartson, ezért nem szakítottam.

A másik része az, hogy bármilyen kínos, engem felizgatott, hogy megcsalt. Ez egy borzasztó érzés. Az egyik pillanatban embriópózban sírtam a mélygarázsban a kocsi ülésén, aztán letöröltem az arcom, bementem dolgozni, csináltam a munkámat (emberekkel foglalkoztam akkoriban, szóval sokat kellett mosolyogni és figyelni). Az első sokk után fájdalomhullámok gyötörtek, de egyszerre merevedésem is volt. Előfordult, hogy elképzeltem, hogyan teszi meg legközelebb, és annyira felizgatott, hogy nem bírtam ki. Aztán szégyelltem és megvetettem magam miatta.

Senkinek sem kívánom ezt a belső paradoxont.

2014. dec. 30. 01:46
 18/45 anonim ***** válasza:
17-es, már nem vagytok együtt? Úgy értettem.
2014. dec. 30. 01:55
 19/45 anonim ***** válasza:
94%
Nem. Két évvel később, teljesen más okokból szakítottunk. Egy friss kapcsolatban vagyok épp, próbálom megtalálni az új helyem. :)
2014. dec. 30. 02:25
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Én egy éve próbálom,de be kell látnom nem megy!Most már hiába hozná le a csillagokat is,ha nincs bizalom,vége!
2014. dec. 30. 05:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!