Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok félrelépését hogyan dolgoztátok fel? Mennyi időbe telt?
A megcsalást fel sem kellett.. Azt inkabb, hogy semmibevett, hazudott. Azt hogy kijátszott, és nem csak engem, azt hogy szándékosan tapasztalatlanabb lanyokat keresett, akiknek megmutathatjak,mhogy ki a Jani..
Néha belegondolok, még most is dühős vgyok, aminek az az egy oka van, hogy a mostani párjával uganazt csinálja,mcsak fele együtt él, és megkérte a kezet( esze ágabn sincs elvenni, sajat maga mondta, amikor 10 év után újra beprőbálkozott volna, mert van közös pont a barataink közt, így összefutottunk))
Egyébkent nem haragszom rá, űgy nezek magunkra, mint kívülállókra, el nem tudom képzelni, hogy mi hogyan lehettünk valaha is egy pár., házasok nem voltunk.
Ha valakik együttmaradanak szerintem nem lehet, mindig ott marad a tüske
Először nem is akartam írni, mert nem hasznos az a válasz a Gy K.-n,amiben nem váltak el félrelépés után...De leto...jom.
1.Nehezen dolgoztam fel, sok önismereti könyvet, és témáról szóló irományt átböngésztem,sorstársakkal beszélgettem fórumokon...
2.Több évbe, mire teljesen fel tudtam dolgozni, annyira, hogy ne hánytorgassam fel...
Most jöhet a kórus...hogy :
Aki 1x megtette...stb...
honnan tudod, hogy előtte...
nincs önbecsülésed
társfüggő vagy...
de ezt is leto..jom.
egy 23 éves házasságot nem dobok ki...,és ennek már 5. éve...
Nem, nem bántam meg...jobb lett mint újkorában...
(na meg 40 en felül marhára nincs kedvem újabb férfiakkal ismerkedni, alkalmazkodni...stb, na meg a felhozatal se kecsegtet itt vidéken sok jóval...)
szóval maradtam a réginél...
jöhet a 0 százalék...:)
Utolso, én a te helyzetedet teljesen meg
éRtem, és egy huszonéves hàzassàgot én sme biztos, hogy sutba dobnék.én csak azt tartom hülyeségnek, mikor még fiatalok, és elviselik h a màsik hülyének nézze öket.
Valaki verte itt a mellét, hogy 3 percbe(!) került neki!
Hagyjuk már. Akkor viszont neki már rég nem lehettek érzelmei a párja felé. Nahhh ezért lett megcsalva!
Hamar feldolgoznám. Kidobnám, elválnék. A megcsalást nem lehet magyarázni semmivel sem. Olyan nincs, hogy a megcsalás előtt/alatt soha, egy pillanatra se jussunk az eszébe.
Ha menni akar, menjen. De örökre.
Kétféle elhagyás van.
1.) Van előjele, nem úgy működnek már a dolgok.
Mindkét fél érzi, vagy már beszéltek is róla esetleg. Majd az egyik dobbant.
2.) Derült égből csap le.
Az, akiben vakon bíztál éveken át, aki az éned másik fele volt, hirtelen bejelenti.
Az elsőt könnyebb feldolgozni. Ellenben a másodikat nekem senki ne mondja, hogy akár 3 perc alatt lerendezi.
Aki ilyet mond, az soha nem szeretett, és soha nem szerették igazán.
Majd akkor beszélj, ha te is lehúztál ennyi időt 1 ember mellett,oké?
Már vártam amúgy ezeket a válaszokat.
Ennyi idő alatt rengeteg jó,és rossz dolog is megtörténik egy házasságba.Unalomba is fúlhat, és mindig nem lehetünk a topon....
A lónak is 2 lába van....és 1x beleférhet egy megingás,ennyi év alatt.
Középkorú embereknél kapuzárási pánik is felléphet..
na de mit magyarázkodom???
ÉN NEM BÁNTAM MEG hogy vele maradtam,és nekem ez elég is,más véleménye meg nem érdekel...
En egy heten belul dobtam ki miutan megtudtam, 6 eves hazassag es 5 honapba telt amig feldolgoztam.Azota is baratok vagyunk, ujrahazasodtunk massal, es a ferjem is jol kijon vele.
Azt a hozzaszolot aki huszon alarhany eves hazassagot megtartott egyebkent abszolut megertem es klassz h megjavult a kapcsolat:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!