Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben változott a házastársatok a gyerekvállalás után?
bár nem a férjem
de a lehető legrosszabbat
kiderült h csak kirakatnak kell a gyerek és a nő
mondjuk azóta már lapát van neki :-D
Lustább lett. Az alatt kényelmesedett el amíg otthon voltam a gyerekekkel. Előtte együtt csináltunk mindent, segített.
Amikor otthon voltam a kicsikkel én csináltam minden háztartási munkát, nem kellett bevonnom semmibe, mert egyedül is elbírtam. Akkor megszokta a jót. Amikor visszamentem dolgozni és ugyanúgy lehúztam a napi robotot, néha még többet mint ő, ő ezután is csak hazament és várta a főtt kaját meg a rendezett otthont. A "beszéljétek meg" semmit se ért, kértem, könyörögtem, érveltem, utasítottam, stb, minden volt az évek alatt, de semmi sem használt. Még ő volt felháborodva amikor kitettem a szűrét a lakásomból.
A párom csak a gyereknek él azóta. Persze zaklatom, hogy legyen újra magánéletünk is...(most már azért 2-3 hetente van 1 szex...)
20 hónapos a gyermek, de a lábát egyszer nem borotválta le a párom, inkább nyaralás alatt ő nem fürdött nyilvános helyen és hosszú nadrágban volt.
Pedig előtte igényes,sportos nő volt.
Remélem ha újra dolgozni kezd ez változni fog. Ja és minden szabadidőmet vele és a kicsivel töltöm, mielőtt a többi hölgy dobálni kezd. Igaz házimunkát kevesebbet csinálok, de a párom nem engedi, azt mondja az jobban kikapcsolja, hogy addig én a gyermekkel játszom aki teljesen Anyafüggő már. 37/F
A férjem nagyon lelkes lett. Sokkal figyelmesebb, többet segít, és a kisfiúnkkal is rengeteget foglalkozik.
A szülés utáni első hónapokban rengeteget udvarolt, bátorított, amikor nem tetszett az alakom. Biztosított lehetőséget, hogy elmehessek sportolni.
Ő azt mondja, dögösebb lettem. Igyekszem csinos lenni itthon is, és az utcán is, hogy büszke lehessen rám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!