Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Érzéketlen férjjelölttel mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzéketlen férjjelölttel mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

A vőlegényemből még az empátia árnyéka is hiányzik. Ez persze csak azután derült ki, hogy összeköltöztünk, egy éve már lassan.

Van több egészségügyi gondom, szív és veseproblémák többek között. Már megszoktam, hogy ha épp rosszul vagyok, magamnak kell oldani a helyzetet, őt a legkevésbé sem érdekli, ha panaszkodok, legfeljebb még jól le is teremt. Ezt már úgy megszoktam, ne legyek nyávogós, mert zavarja.

Most azonban kiderült, hogy neki is vannak gondjai, azóta kibírhatatlan. Nem súlyos dolgok, csak helytelen fejtartás miatt fáj a feje és gyógytornára kéne járnia. Már a város összes orvosát bejárta azzal, hogy ugye nem fog meghalni. Éjjelente nem hagy aludni, ébren kell maradnom mellette, vagy hisztis. Tegnap éjjel nem mert elaludni, ezért egész éjjel lökdösött és rugdosott, hogy én hogy alhatok, amikor ő nem tud. Meg ma reggel szúrt a szíve (szívidegproblémák, nekem is van), és azonnal körbetelefonálta a rokonságot meg az orvosokat, és egy stressz, hogy csak holnap reggelre kapott időpontot.

Még ezzel sem lenne gond, ha mindez mellé nem viselkedne úgy, mint egy mini diktátor, és nem kéne még egy pohár vizet is elé tenni.

21N, 28F

Mit csináljak vele?

2014. dec. 18. 14:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Vagy

- tűröd zokszó nélkül,

- elhajtod.

Köztes megoldás nincs.

2014. dec. 18. 15:32
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Én is 21 voltam, amikor volt egy hasonló férjjelöltem, akinek eltűrtem a hülyeségét, mert túlságosan elvakított a gyűrű az ujjamon, aztán a férjem lett, minden rosszabb lett, és elváltunk. Nem éri meg eltűrni ezeket, az idegeid mehetnek rá hosszabb távon.
2014. dec. 18. 15:37
 13/17 Bence_ ***** válasza:
62%

Lakótársaknak sem hívnálak titeket mert az is egy empatikusabb kapcsolat. Hogy tudod vőlegényemnek hívni? Mitől lett az?

Mindkettőtöknek kéne fejlődnie ahhoz, hogy normális egymást támogató kapcsolatba éljetek.

2014. dec. 18. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Én speciel már rég otthagytam volna ezt a nyomorultat. Ki van zárva hogy én egy ilyennel 1 hétig együtt éljek, nem hogy 1 évig.
2014. dec. 18. 20:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Lapát.Nyavalyogjon majd a következőnek.

30/F

2014. dec. 19. 09:13
 16/17 Kései Sirató ***** válasza:
Kirúgtad már? Várjuk a fejleményeket!
2014. dec. 19. 11:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Ilyen fiatalon mindketten betegek vagytok szep jovo jo kilatasok.

Kezdjetek egeszsegessen enni elni sportolni es mindketten jobban lesztek.

Az elettarsad ugyanugy hypokonder mint te pont osszeilletek.

2014. dec. 21. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!