Hogy lehet a húgom ilyen érzéketlen?
hogy lehet ilyen érzéketlen? Hát igy.
a bunkósàga életkori adottság, a többi nem annyira gáz dolog.
Nincs vele semmi gond, eléggé hasonló lehet hozzám. Hagyd békén szerencsétlent. Fog találni magának barátokat csak nem a vattacukros tini p-icsák között. Amúgy meg hadd nézzen már olyan filmeket ami neki tetszik. Hadd játsszon már olyasmivel amit ő szeret.
A bunkósága pedig egyszerű védekezés. Gondolom te is igyekszel a magad igényére formálni, valószínűleg mások is. El akarják venni tőle a személyiségét, ez nagyon nehéz neki.
Hát te sem vagy valami kedves, ahogy nyilatkozol a húgodról....
Először is, 13 évesen még igencsak formálódik a "lelke", ilyenkor még nem érzi át például a Schindler listája c. filmet. Viszont nem is neki való az a film, megjegyezném.
A szerelmünk lapjai egy bugyuta filmecske, ha nem haragszol, én 29 évesen végigásítottam, egy könnycseppet nem tudtam ejteni. A Titanicról már nem is beszélve.
A húgod jelleme még alakul, most olyanokat szerethet, ami szerinted nem helyes, hát mutass neki példát.
Ez csak egy lázadó korszak. Nem baj ha nem sír ezeken a filmeken. Én is ilyen voltam, olyan filmeket néztem mint ő.
Lehet hogy túlságosan is őszinte,de ez szerintem nem baj.
Lesznek barátai csak nem ezek a mai tini p*csák.
A csillagjegyének semmi köze ehhez.
Attól hogy így viselkedik,még lehet érzelmes.
Lehet hogy csak nem akarja vagy nem tudja kimutatni az érzelmeit.
Tudod, hogy magadhoz viszonyítani másokat az önzés teteje?
A morbid humor kedvelése sokszor a kifejezetten magas intelligencia jele. Az, hogy te nem érted, az nem jelenti azt, hogy az nem humor, csak azt, hogy te ostoba vagy.
Semmi köze a csillagjegyéhez, hogy milyen ember. Két azonos napon született ember is lehet nagyon különböző karakter.
Az akciófilmek és a zombi karakterek kedvelése azt jelenti, hogy nagyon sok agresszió van benne - nyílván tőled is elszenved jó sokat. Ő így tudja levezetni az agreszióját - semmivel sem rosszabb nálad, aki könnyesre sírod a kispárnádat egyes filmeken.
"Egy eszméletlen bunkó különc lány, mindig övé az utolsó szó."
Én azon gondolkodom már vagy 5 perce a szöveged alapján, hogy ő mennyit szenvedhet tőled...csak benne úgy látszik van annyi, hogy nem teszi ki ország-világ elé, hogy mi érez irántad.
Nagyon irigy vagy a hugodra? Nem csodálom, mert van is mire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!