Hisztis a húgom, kezd betelni a pohár. Mit tegyek?
Olyan dolgokon hisztizik 13 évesen, hogy a fejem kettéáll! Vergődik, a földhöz csapja magát, mint egy kisgyerek. Ezután egész nap ki se jön a szobájából.
Kezdem azt hinni, hogy visszamaradt a fejlődésben, olyannyira érzékeny, vagy én nem is tudom... De ki az, aki 13 évesen földhöz vergődve, visítva hisztizik, mert a szüleink véletlen a másik csokit hozták???
Ez ma történt, már ott tartottam, hogy nagyon felpofozom, ha már a szüleink ráhagyják és csak rákiabálnak.
Velem is így viselkedik. Szépen megkérem valamire, erre undorító hangnemben visszaszól, hogy hagyjam már a hülyeségemmel, eltorzult fejet vág. Na ilyenkor legszívesebben nagyon felpofoznám, pedig türelmes ember vagyok...
Hogy kezeljem?? Szép szó nem segít, azt hiszi, mindent megtehet
Te a nőér vagy, vagy a báty?
Akarom kérdezni pasi vagy csaj a kérdező?
Lehet hogy pont az a baja hogy ha behiszteizik, mindent elér, illetve azt csinál amit akar.
Tényleg úgy igazán, csak úgy testvéri szeretetből legalább egyszer tépted már meg?
Akkor itt rontották el a dolgot.
(már a szüleid)
Te mennyi idős vagy?
Szerintem ha nem látja senki addj neki egy két taslit hogy tudja mért hisztizik, és ne engedj az akaratának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!