Hogy lehet a húgom ilyen érzéketlen?
Megsúgom én ugyanilyen voltam, most 25 éves koromra annyit csiszolódott a dolog, hogy ésszel fékezem a nyelvem, (eszem van) de ha nem születtem kedves empatikus lénynek (márpedig nem) nem is leszek az ha a fene fenét eszik akkor se. Nem is vágyom rá, a Titanic-on inkább csak nevetni tudok, szerelmünk lapjai nyáltenger, különbözünk ez van. Lövöldözős játékok, itt a világ vége, akkor az én játékaimat meg ne nézd mert összetörik a pici lelked. Nincs velem baj tudod szeretni, meg lehet bántani nem vagyok teljesen érzéketlen de ne várja tőlem senki hogy ömlengjek ha egy bőgőmasinát nyomnak a kezembe vagy sírjak valami nyálas romantikus filmen.
Ez amúgy nem érzéketlenség, veled nem stimmel valami ha elvárod másoktól hogy a te felfogásodat osszák.
Nis kedves kerdezo:)
Egy gyerek altalaban 8-13/14 eves kora kozott (de nagyjabol mar csecsemokoraban) kialakul a szemelyisege.
A hugod ugyan olyab mint en, es kepzeld en lassan 19 leszek
Ugyan ugy imadom a horrort es a morbid filmeket, es en is GTAzni szoktam ahol elutom az embereket.:)
Kiskoromban kocsikkal jatszottam barbik helyett...
Szoval o valoban a feszultseget vezeti le.
Ha neki igy jo ha ezeket a filmeket nezi es ezekkel a jatekokkel jatszik akkor hagyd ra, ne akard ot befolyasolni, es eltiltani attol ami neki jo....
Gondolom neked sem tetszene ha iranyitananak.
Marpedig most teged is iranyitanak pl a szuleid. Vagy a vilagon barki aki nem csip:)
Hagyd ra had fejlodjon ugy ahogy szeretne
Szekalodas helyett inkabb kedveskedj es jatsz vele te is, mert akkor lefog nyugodni, szerintem o nem kap otthon eleg figyelmet csak szekalast
O EZT A VISELKEDEST EGY VEDELMI FALNAK HASZNALJA....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!