Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasságban élek, egy ajándéko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságban élek, egy ajándékozási szerződés csak két év múlva teljesül. A kapcsolat viszont nem működik, ezt meg is beszéltük, azt is, hogy ismerkedhetünk másokkal. Szerintetek sikerülhet így?

Figyelt kérdés
Tehát nincs senki becsapva, tisztázva van minden, akár holnap költöznék, ha megjelenne "az igazi". Egészséges lelkű nő vagyok, szeretnék társat, de azt a két évt kivárni nem... viszont tudom, hogy a legtöbben továbblapoznak, ha ilyet olvasnak egy adatlapon. Nektek mi a véleményetek?
2014. dec. 16. 19:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

A házasságszédelgés mást jelent :)

Az anyagiakról épeszű ember ebben a helyzetben nem mond le, hiszen egy csomót belefektetett. Vagy te kakilod a pénzt?

AZt nem tudom elképzelni, hogy egy ajándékozási szerződés miért 2 év múlva teljesül, és addig miért nem lehet elválni.

Engem inkább a következő mondat zavar: " akár holnap költöznék, ha megjelenne "az igazi""

SZóval, nem tudsz hová menni, így keresel valakit, akihez rögtön odaköltözöl?

Én egy összeköltözéssel minimum 1 évet várnék. És ugye még nincs senki sem. Tehát az egész procedúra egyébként is el fog tartani 2 évig.

De te már írtál nem rég erről ki kérdést, hogy szeretnél rögtön egy másik pasi felesége lenni, de még házas vagy.

2014. dec. 17. 00:24
 12/17 anonim ***** válasza:
33%

Hagyjuk már ezt a kajlj dumát, h befektettél meg ajándékozási szerződés....

Szerintem pontosan azt se tudod mi ez....

2014. dec. 17. 08:27
 13/17 anonim ***** válasza:
47%
Van egy olyan érzésem, két év után, mikor az ajándékozás megtörtént, és ti hirtelen elváltok, akkor az ajándékozó megtámadhatja a szerződést, csalásra hivatkozva.
2014. dec. 17. 12:51
 14/17 A kérdező kommentje:

A "holnap költöznék, ha megjelenne az igazi" nem feltétlenül szó szerint értendő, bár a hosszas randizgatást (egy év? ehhez időmilliomosnak kell lenni) valóban időhúzásnak tartom.

Nekem nem kell sehova menni, mert van lakásom, amiben lakom, egyszerűen nem azzal az emberrel, akivel mély érzelmi kapcsolatban vagyok.

És nem "keresek", azaz nem vadászok, szerintem a keresés a férfi dolga, ebben régimódi vagyok. Az, hogy rajta vagyok egy társkeresőn, annyit jelent, hogy engem megtalálnak.

Az nekem ugyanolyan neccesnek tűnik, hogy élek valakivel, de közben mással találkozgatok, mint másoknak az, hogy akár pár hónap után összeköltözés legyen.

Más is kiírta, hogy egyik kapcsolatból lépne a másikba? Hát, szerintem vagyunk egy páran a világon :D

Ugyanis nem mindenki szeret egyedül élni, én például nagyon nem, igénylem a társaságot. Lehetőleg nem barátnőét, szülőét, nagyszülőét, hanem egy ellentétes nemű valakiét, akivel megoszthatom magam.

Nem tudom, miért olyan ördögtől való dolog ez.

Az "egy kapcsolat után várni kellene, feldolgozni" stb., meg olyankor érvényes, amikor feldolgozatlan lelki történések vannak, ilyesmi itt nem áll fönn, nincs mit morfondírozni, hogy mit kell tanulságul levonni, blabla.

a kérdésem csak arra vonatkozott, hogy amikor meg kell adni, mi a családi állapotom, mit adjak meg, mert se elriasztani, se átverni nem akarok senkit.

2014. dec. 17. 18:53
 15/17 anonim ***** válasza:
68%
Add meg azt,hogy "Bonyolult". :)
2014. dec. 17. 21:02
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

Minden nő szidja a házas pasasokat, hogy nem mindig vallják be a családi állapotukat, és úgy fektetik meg őket.

Te pont ugyanezt csinálod, csak nőként!

2014. dec. 18. 09:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Írd ezt, biztos tetszeni fog a pasiknak: "Házas vagyok, de ez számomra semmi különlegeset nem jelent, csak egy papír."
2014. dec. 18. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!