Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan várja el a férjem, hogy ne menjek el a céges vacsorára?
Egy 3 éves fiunk van. A férjem 2,5 hete eltörte a csukóját. "Sima" törés, nem kellett műteni, gipszet kapott. A héten már dolgozik (informatikus).
Ma lesz nálunk a karácsonyi vacsora. Szerinte nem kéne elmennem, mert ő beteg, és mihez fog kezdeni a gyerekkel. Etetni, itatni nem kell, öltöztetni, pelenkázni sem. Autót tologatni meg este mesét olvasni meg lehet fél kézzel is. Fürdetést megcsinálom indulás előtt.
Szerintetek igaza van?
Hagyd rám, én imádok az ilyen kis terroristákra vigyázni :D
Nincs igaza a férjednek.
Nem féltékeny, legalábbis korábban nem volt gondja vele, amikor mentem. Nem idén van ilyen először.
Amikor eltört a keze, itthon voltam vele 3 napot. 1,5 hetet volt itthon, akkor visszementünk a kórházba, leszedték a gipszet, röntgenezték, mondta a doki hogy szépen forr, semmi baj vele, mehet dolgozni. Azóta voltunk játszóházban is: a trambulinozásban és a csúzdázásban nem zavarta a gipsz.
Átfutok hozzá ebédidőben, hogy kiderítsem mjiért nem akarja, hogy menjek.
Köszönöm a válaszokat.
Ha többször van/volt olyan, hogy te elmentél egyedül, és ő is eljár nélküled, akkor elhiszem/elhiheted, hogy nem féltékeny. De ha csak te jártál el, akkor bizony nagyon az, csak elfolytja magában.
De annak örülök, hogy beszélni akarsz vele. Kevés az olyan nő, akit érdekel a férje véleménye, lelkivilága. :-)
Hívhatjuk a féltékenységet akárminek. De ha az egyik fél féltékeny, és erről a másik nem vesz tudomást, nem ápolja a lelkét, akkor az a fél elhanyagoltnak, nélkülözöttnek fogja érezni magát. Ez, és a következményei miatt elhidegülnek egymástól.
Teljesen függetlenül attól, hogy jogos-e a féltékenysége. De ha nem jogos, akkor egy kis kényeztetés, odafigyelés, szeretgetés sokat segít.
Szoktunk eljárni együtt is, külön is. Eddig ezzel nem volt gond.
Lehet csak rossz napja volt.
nincs igaza. túljátsza a hattyú halálát vagy csak lusta.
talán irigy rád, h milyen jól fogod érezni magad?
menj el bulizni!!! :)
Nem, menj csak el. De én simán mondanám neki, hogy ha annyira fáj szegény keze, a szex is kilőve. Erre biztosan meggyógyulna annyira, hogy vigyázzon a SAJÁT gyerekére!
Amúgy ez jó kifogás neki, féltékenységből nem akarja, hogy menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!