Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjek, akik tudtok róla,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, akik tudtok róla, hogy csal a feleségetek, ti hogyan viselitek?

Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 00:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%

"Az egész lakáson belül történt, ami a saját területe."

Az igaz, de a felesége is ott lakik, és ő nem tudott róla.

És minek tárgyi bizonyíték? A bíróságot nem érdekli, neked meg nem lesz tóle jobb.

2014. dec. 10. 06:18
 12/19 anonim ***** válasza:
3%
utána nem lenne feleségem (de szeretője sem)
2014. dec. 10. 07:01
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
A kamerával történt felvétel bűncselekménynek számít,a vagyon megosztásnál meg nem számít mi miatt ment tönkre a házasság.
2014. dec. 10. 08:23
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Büszkén viseljük, mert ez is bizonyítja, hogy olyen jól választottunk hogy másnak is kell. De úgysem lesz az övék, hiába dugják.
2014. dec. 10. 10:51
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem aki ide ír, az nem ment át semmi ilyesmin, csak locsog fecseg. Én ismerek valakit, iszonyatosan szenved mert meg akar bocsátani, ugyanakkor gyanakvó, mindent ellenőriz. Mikor kiderült az ügy, kiborult a bili, ő azt hitte, hogy már nem csalják, pedig még egy darabig tartott az ügy.
2014. dec. 10. 15:36
 16/19 anonim ***** válasza:
Jó, én csak vicceltem, persze , hogy nehezen viselhető, a bizalom ugrik ilyenkor. :-(
2014. dec. 10. 15:41
 17/19 anonim ***** válasza:

4 - esnek: Elítélem a megcsalást, tehát nem a védem a nejedet (bár szerintem ez egy kitalált sztori), de ilyen felvételekkel Te kerülhetsz bajba egyedül. Másról ilyen jellegű felvételt készíteni a beleegyezése nélkül nem törvényes. Bármire is felhasználni pedig még úgy sem. Tök mindegy hogy kinek a házában készült és kiről.

A vagyonmegosztásnál ez egyébként sem fog senkit érdekelni.

2014. dec. 10. 22:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Némelyik férfi úgy, hogy gyorsan csinál egy gyereket a nejének, hogy ne legyen kedve egy ideig félrelépni.

Szerintem ilyenkor jogos 1-2 pofon,a nejének,akármi miatt is csalta meg.Utána meg elküldi a p..ába...

Kevés férfi viseli el,hogy felszavazzák, bár sokszor csak a már meglevő gyerekek miatt marad vele együtt.

Más férfi pedig azután jobban figyel a párjára, jobban megbecsüli...(bár nem érdemli meg)...a hűséges feleség sincs olyan becsben néha, mint a hűtlenkedő...

Tehát többféleképpen is viselheti...

2014. dec. 11. 08:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Ugyan màr, arra gerjednek a magyarok, azokat szeretik akik megcsaljàk öket....
2014. dec. 31. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!