Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti mennyire törődtök a férjetekkel? Lentebb folytatódik a kérdésem.
1. Mióta vagytok együtt, van-e gyerek?
2. Hetente/havonta hányszor van szex?
3. Mikor tudtok kettesben lenni?
4. Mikor dicsérted meg utoljára férjedet és mi volt az?
5. Dolgoztok mindketten? Férjként tudsz-e rá nézni még?
köszönöm
1. 5 éve, gyerek még nincs.
2. Hetente 3-4 alkalom az átlag.
3. Mivel nincs gyerek, rengeteget tudunk együtt lenni (ő otthonról dolgozik, én épp álláskereső vagyok, illetve tanulok, de sokat vagyok otthon).
4. Ma reggel, és semmi komolyabb "oka" nem volt, egyszerűen kitört belőlem, hogy mennyire imádom és hogy mennyire tökéletes a szememben :)
5. 3-as pont, illetve igen, egyre jobban felnézünk mindketten a másikra, sok dolgon mentünk át az utóbbi 1-2 évben, és nagyon összekovácsolódtunk, sokat segítettünk egymásnak.
Az én válaszaim
1. 6 éve ,van 2 gyerek
2. heti 2x kb.
3. este, amikor alszanak a gyerekek, de igyekszünk közös pár órás programot csinálni, amikor nagyszülő vigyázz rájuk.
4. Nem tudom, de gyakrabban fogom a jövőben
5. igen, és igen, férfiként nézek rá még mindig, volt egy nehéz időszakunk, de ismét minden ok.
2 éve, még nincs
- heti 2-3 (fáradtság-függő)
- szinte mindig
- passz, nem nagyon dicsérgetem, inkább nonverbálisan éreztetem vele törődést (simogatás, ölelés...)
- igen, és még nem a férjem, de férfiként :)
1. 10 éve vagyunk együtt, gyerek nincs és nem is tervezünk.
2. Havi 1x. De van, hogy ritkábban. Egyáltalán nem vagyunk mániákusok. Nekünk a heti többszöri rettenetesen unalmas....nem jött be.
3. Akármikor.
4. Ma. Finomat főzött... ;)
5. Igen, de én itthonról. Igen, férjként..férfiként.
29/nő
1. 4,5 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok. Nincs, és nem is lesz.
2. Heti 5-8
3. Hétköznap esténként, hétvégén.
4. Tegnap este azt mondtam: Szexi vagy / mikor jött meztelenül a fürdőszobából az ágyba (meztelenül alszunk)
5. Dolgozunk mindketten, én 8, ő 10-12 órában. Férjként, és férfiként nézek rá, máshogy nem is tudnék:)
Szívesen.
5 eve egyutt, nincs gyerek mert nem szeretnek
Normal esetben heti egy ami neki keves, most viszont ket honapja egyaltalan nem volt ( en nem akarom)
Mivel nincs gyerekunk igy barmikor munka utan es hetvegen
Mindennap megdicserem, ma pl azert mert rengeteget fogyott
Igen, mindketten dolgozun, es nem, nem nezek ra ferfikent tobbe.Azaz de nem igy, azaz mar nem jon be mint pasi.
7 éve vagyunk együtt.
Havonta 2-3 szor van szex.
Egész nap együtt vagyunk,közös a meló.
Nem emlékszem,inkább simogatom ölelgetem,mint dicsérem.
Igen dolgozunk, nagyon sokat.
Igen.
25 éve vagyunk együtt, 40 évesek vagyunk. 3 gyerekünk van.
Heti egyszer, néha 2-szer van szex.
Havi egyszer vagyunk kettesben, legutóbb szombaton megnéztük a moziban a Swinget.
Sokszor megdicsérem. Napi szinten.
Mindketten dolgozunk. Naná, hogy férjként tekintek rá!
26!
Megkérdezhetem hogy miért vagytok még együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!