Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, ti mennyire törődtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, ti mennyire törődtök a férjetekkel? Lentebb folytatódik a kérdésem.

Figyelt kérdés

1. Mióta vagytok együtt, van-e gyerek?

2. Hetente/havonta hányszor van szex?

3. Mikor tudtok kettesben lenni?

4. Mikor dicsérted meg utoljára férjedet és mi volt az?

5. Dolgoztok mindketten? Férjként tudsz-e rá nézni még?

köszönöm

2014. dec. 9. 07:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%

1. 8 év

2. hetente kb. 3-4

3. mindig, mivel nincs még gyerek

4. mindennap megdicsérjük egymást valamiért többször is, ez lehet a külső, valami, amit ügyesen elintézett, vagy egy figyelmesség, bármi

5. dolgozunk mindketten, teljesen férfiként tekintek rá

2014. dec. 9. 09:33
 12/31 anonim ***** válasza:
80%

1. 7,5 éve vagyunk együtt, 7 éve együtt élünk, 2,5 éves házasok vagyunk. GYerek még nincs, mert nem sikerült, de dolgozunk rajta.

2. Mivel egészségügyi okokból nincs baba, ez sajnos kihat a szexre is, ha jól vagyok, heti 2-3, ha nem vagyok jól, akkor havi 1-2.

3. Minden nap, de ritkán megyünk valamerre, ezen szintén dolgozunk.

4. Nem tudom, folyton büszke vagyok rá, főleg a munkájában és arra, amilyen ember, tegnap mondtam neki.

5. Igen, dolgozunk mindketten, nekem, ha azt mondják, hogy férfi, az ő arca ugrik be nekem :)

2014. dec. 9. 10:03
 13/31 anonim ***** válasza:
82%

1. 7,5 eve vagyunk egyutt, gyerek meg nincs

2. Hetente 2-3x, de neha kevesebb, neha tobb

3. Hetkoznap estenkent es hetvegen

4. Kb. 2 perce irtam neki chaten, hogy buszke vagyok ra ( munka )

5. Mindketten dolgozunk, de nem ezert nezek fel ra, hanem mert hatarozott, megis kedves hozzam, lehet ra szamitani, es o is tiszteli sajat magat

2014. dec. 9. 10:11
 14/31 anonim ***** válasza:
80%

1. 4 éve, egy 10 hetes pocaklakó van úton :)

2. Heti 2-3 alkalom.

3. Változó, ha a közelben dolgozik, akkor este 7 után, ha nem, akkor csak hétvégén.

4. Minden naposak nálunk a dicséretek, nem tudom már mi volt az utolsó.

5. Én táppénzen vagyok, férjem dolgozik. Igen, férjként nézek rá.

2014. dec. 9. 10:14
 15/31 anonim ***** válasza:
80%

1. 4 éve, 1 éves a gyerek

2. minden másnap, néha naponta

3. este, ha a gyermekünk elaludt, és hétvégén 1-1 órácskára

4. tegnap, a hasát, mert szép :)

5. ő eljár, én itthonról dolgozom, de értelem szerűen kevesebbet, mint rég, még kicsi a babánk.

Igen, férfiként és férjként nézek rá, fantasztikus társ, stabil, nyugodt, mégis izgalmas :)

2014. dec. 9. 10:19
 16/31 anonim ***** válasza:
74%

7,5 éve vagyunk együtt, 6 éves gyerkőcünk van.

Hetente kb. 1-2x szexelünk. Este tudunk együtt lenni, illetve vasárnap a gyerkőc anyósomnál szokott lenni, ezért ezen a napon tudunk kicsit jobban egymással foglalkozni. Hétvégén dicsértem meg utoljára, fürdés után, hogy jó az illata. :) Mindketten dolgozunk, én 6 órában, férjem 8 órában. Maximálisan tudok rá férjként, férfiként tekinteni, mindenben számíthatok rá és amúgy nagyon-nagyon férfiasan szexinek tartom Őt. :)

2014. dec. 9. 10:55
 17/31 A kérdező kommentje:
köszönöm, én mindenkit felpontoztam, de jött egy jó akaró, aki meg nem :( fene a képét!!
2014. dec. 9. 11:32
 18/31 anonim ***** válasza:
94%

Szépen le lett pontozva mindenki :)

Na sebaj. Kedves kérdező, megtudhatjuk a te válaszaidat is a kérdéseidre?

2014. dec. 9. 11:33
 19/31 anonim ***** válasza:
81%
Bizonyára lepontozókának savanyú a szőlő. Nem kell vele foglalkozni, megérdemli a sorsát!
2014. dec. 9. 11:38
 20/31 anonim ***** válasza:
88%
Kedves Lepontozó! Örömmel vettem tudomásul, hogy hozzájárulhattam a pillanatnyi öröméhez a silány életében, esetleges boldogtalan házasságában. puszi
2014. dec. 9. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!