Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ereztetek mar azt hogy annyira tokeletes az eletetek a ferjetekkel hogy feltek nehogy valami tonkretegye a boldogsagotokat?
Én is néha belegondolok, és megrettenek, de tudom, hogy nem kéne. Csak hihetetlen az egész. Igaz, mi még nem házasodtunk össze, csak tervezzük az esküvőt! :)
De az évek alatt egyre jobban szeretjük egymást és egyre szebb minden.
2-es nagyon jól ír, szívleld meg. Bátorságosnak kell lenni az életben. És van elég irodalmi példa, hogy lehet a múlandót az örökhöz emelni.
Itt egy szép példa -Philemon és Baukisz
Nem félek,mert nem tökéletes! De dolgozzunk rajta :)
Szerintem nincs tökéletes házasság!
Igen éreztem így az elején. De idővel rájöttem, hogy tök felesleges ezen rágódni, mert csak elszáll az a boldogság amit kiélvezhetnék.
Nyilván senki nem lát a jövőbe, de úgy állunk hozzá, hogy halálunkig együtt leszünk, mert így érdemes hozzáállni, meg úgy, hogy bármi jön, mindent megbeszélünk egymással rögtön, őszintén, ahogy eddig is tettük. Így nem lesz semmi megoldhatatlan probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!