Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mást is zavar mikor a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is zavar mikor a párja mindenféle gagyi helyről tájékozódik a neten, és mindent készpénznek vesz amit ott olvas?

Figyelt kérdés

Tegnap kérdezte a férjem, hogy tudtam, hogy meghalt S. Stallone? Ilyen döbbent arccal. Erre mutat egy Facebuk posztot összeollózott fotóról, balesetről, temetésről, meg a sztárról.

Már az fura volt a temetési kép, mikor még csak nem is hallottam róla, de már eltemették. Viszont már többször figyelmeztettem őt is, hogy ilyen hatásvadász kamu oldalakat ne kövessen, csak hiteles forrásból származó hírekból informálódjon. Lehet, hogy be kellene neki pipálni az oldal címeket? Ennyire nem lehet együgyű...

Baba Vanga jóslataitól is ki vagyok, azt meg a szomszédasszonyom nyomatja, ez is dettó fasz$ág, meg még van egy két kolléganőm aki szintén fárasztanak hasonló sztorikkal.

tegnapelőtt 08:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Engem is zavar. Főleg ha az "élet iskolájából" tájékozódik, meg ilyen hasonló emberektől.
tegnapelőtt 08:22
 2/13 anonim ***** válasza:
34%

Engem az zavar mikor baromságoknak örülnek a netről. Olyankor elgondolkodom hogy komolytalan palival vagyok már megint.

Pl mikor egyiknek az a vicces hogy űrhajós vagy holdas háttérkép van a messengeren mikor videohívásozunk. (Mintha vmi 10 évessel ismerkednék. Annyi bajom van az életben annyi minden más a fontos pl lakást kéne venni mert nem birom az albit jo lenne egy társ meg stb, erre a másik oldalon meg olyan a mamahoteles hogy a legnagyobb "gondja" vagy érdeklődése, hogy a messengeren hogy nézunk ki a snapchat féle filterekkel. De ott sem az értelmesebb dolgok fogják meg hanem űr meg csillagok..

Annyira kiábrándító.

Vagy másik exemnek az volt a vicces vagány menő mikor hírekben olvasta a "botrányt", hogy a menyasszony belekvert az eskuvő sütikbe füvet es hány öreg lett rosszul.

Mintha neki ilyen laza menyasszony kéne..én meg ilyenektol is mint a fű meg bandázások ég és földre vagyok már.

Mintha vmi hülyegyerekek vennének körbe es mind 30as 40 es pedig akikkel ismerkedem vagy járok.

tegnapelőtt 08:29
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
Nem jövök össze eleve ilyen buta emberekkel, szóval nem volt még ilyen gondom és nem is lesz. Baba Vangát mondjuk imádom, de ironikusan szeretem az ilyen baromságokat, aki viszont ezeket komolyan veszi, azt nem tudnám egyenlő félként kezelni még haverként sem, nemhogy páromként. Nálam már a horoszkópban hinni is az a szint, hogy inkább közeli barátok se legyünk akkor. Meg most újonnan az AI képek is ez a szint, hogy aki bekajálja őket, azzal inkább hagyjuk a közelebbi kapcsolatot.
tegnapelőtt 08:30
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
Nem, mivel nem ilyen buta ember a párom.
tegnapelőtt 08:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Én ilyen emberekkel nem is ismerkednék, őszintén megmondom. Nekem bőven elég volt távoli ismerősöktől meg társasutazáson utastársaktól az ilyen viselkedés... pont hasonló sztori, vmi lájkvadász oldalon olvasta a nő, hogy meghalt Erdei "Madár" Zsolt ökölvívó (2013 környékén lehetett... azóta is vígan él Madár :D) és sipítozott. Nem azt mondom, hogy a mai AI-világban gáz, ha elhisz egy-egy ügyesebb kamut vki, de vannak azok az oldalak, amik egyértelműen a lájkvadászatra mennek és akinek van egy csepp esze, rájön, hogy kamu (szenzációhajhász címlapok, sokkoló feliratok, rossz helyesírás, gagyi AI-képek, semmilyen összeköttetés valós, profi híroldalakkal stb.),
tegnapelőtt 09:06
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
A lepontozó szerint meg értelmes pasik ilyenek, hogy a füves süti nekik a vicces belevaló élmény az esküvőre, meg a messenger űrhajo nekik a nap fénypontja, igazi férjnek apának valók..
tegnapelőtt 09:49
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Betiltanám a pontozgatást.
tegnapelőtt 09:50
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

2: miért, az űrkutatás és a csillagászat szerintem tök menő és komoly dolog.

Kérdező, vannak cikkek, hogyan kell felismerni a kamu híreket. Olvassátok el néhányat együtt és beszéljétek a dologról.

tegnapelőtt 10:09
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
6: az űrkutatásos hír miatti vekengésed azt mutatja, hogy egy műveletlen proli vagy.
tegnapelőtt 10:12
 10/13 anonim ***** válasza:
31%

Nem űrkutaásos hír.a messengeren mikor videohivásban vagy es lehet szórakozni a hátterekkel meg pl macifejet csinál meg ilyenek!

Es amikor egy férfinak ez a szint az ami érdeklődése a viccek vicce meg humor!

Kb 10 éves tinik szintje

tegnapelőtt 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!