Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavar mikor a párja mindenféle gagyi helyről tájékozódik a neten, és mindent készpénznek vesz amit ott olvas?
Tegnap kérdezte a férjem, hogy tudtam, hogy meghalt S. Stallone? Ilyen döbbent arccal. Erre mutat egy Facebuk posztot összeollózott fotóról, balesetről, temetésről, meg a sztárról.
Már az fura volt a temetési kép, mikor még csak nem is hallottam róla, de már eltemették. Viszont már többször figyelmeztettem őt is, hogy ilyen hatásvadász kamu oldalakat ne kövessen, csak hiteles forrásból származó hírekból informálódjon. Lehet, hogy be kellene neki pipálni az oldal címeket? Ennyire nem lehet együgyű...
Baba Vanga jóslataitól is ki vagyok, azt meg a szomszédasszonyom nyomatja, ez is dettó fasz$ág, meg még van egy két kolléganőm aki szintén fárasztanak hasonló sztorikkal.
Engem az zavar mikor baromságoknak örülnek a netről. Olyankor elgondolkodom hogy komolytalan palival vagyok már megint.
Pl mikor egyiknek az a vicces hogy űrhajós vagy holdas háttérkép van a messengeren mikor videohívásozunk. (Mintha vmi 10 évessel ismerkednék. Annyi bajom van az életben annyi minden más a fontos pl lakást kéne venni mert nem birom az albit jo lenne egy társ meg stb, erre a másik oldalon meg olyan a mamahoteles hogy a legnagyobb "gondja" vagy érdeklődése, hogy a messengeren hogy nézunk ki a snapchat féle filterekkel. De ott sem az értelmesebb dolgok fogják meg hanem űr meg csillagok..
Annyira kiábrándító.
Vagy másik exemnek az volt a vicces vagány menő mikor hírekben olvasta a "botrányt", hogy a menyasszony belekvert az eskuvő sütikbe füvet es hány öreg lett rosszul.
Mintha neki ilyen laza menyasszony kéne..én meg ilyenektol is mint a fű meg bandázások ég és földre vagyok már.
Mintha vmi hülyegyerekek vennének körbe es mind 30as 40 es pedig akikkel ismerkedem vagy járok.
2: miért, az űrkutatás és a csillagászat szerintem tök menő és komoly dolog.
Kérdező, vannak cikkek, hogyan kell felismerni a kamu híreket. Olvassátok el néhányat együtt és beszéljétek a dologról.
Nem űrkutaásos hír.a messengeren mikor videohivásban vagy es lehet szórakozni a hátterekkel meg pl macifejet csinál meg ilyenek!
Es amikor egy férfinak ez a szint az ami érdeklődése a viccek vicce meg humor!
Kb 10 éves tinik szintje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!