Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák! Zavar titeket, ha a férjetek tini lányokra csorgatja a nyálát a jelenlétetekben?
Figyelt kérdés
Megbánjátok, hogy családot alapítottatok?2021. dec. 17. 10:45
1/33 anonim válasza:
Az én férjem nem paraszt, hogy mellettem bárkire is csorgatná a nyálát.
2/33 anonim válasza:
A férjem a szomszéd nagymamára csorgatta, nagyon fiatalok voltunk még, a "néni" kb 40-es bombázó volt. Igen, zavart.
Téged is zavarna ha lenne bnőd és ő nézelődne.
3/33 anonim válasza:
Amúgy meg kérdezd meg anyukádat :)
4/33 anonim válasza:
Engem nem az zavarna, hogy valakire "csorgatja a nyálát" a jelenlétemben, hanem hogy az a valaki egy tini. Ez undorító, felnőtt férfiként kiskorúakra bukni számomra gyomorforgató és morálisan finoman szólva aggályos.
5/33 anonim válasza:
Ha megnèz valakit és megállapítja csinos azt kulturáltan teszi.
De ez a bambulva utánafordulás, nyálcsorgatás az màr sok.
6/33 anonim válasza:
Tinire nyálat csorgatni nálam azonnali válás kategória lenne, karöltve azzal, hogy mindent megtennék hogy a gyereket CSAK a felügyeletemben láthassa.✌️
Ilyen férfit nem akarok fiatalkorú közelében tudni.
7/33 anonim válasza:
Szerintem ez a finomságos bolond menetrend szerinti agymenése, hagyjuk is.
8/33 anonim válasza:
ŐSZINTÉN!
100-ból vajon hány egészséges, normális, hetero kan nem csorgatná ki a ... a nyálát, mondjuk erre a kis finomságra? [link]
9/33 anonim válasza:
Ééés itt is van. Öregem, kezeltesd magad. Nem azért, mert vonzónak tartasz vonzó lányokat, hanem az elborult fixációd miatt. Ezekre a kérdésekre vered?
10/33 anonim válasza:
Amúgy a legtöbb kérdésben arról fantáziálsz, hogy az anyukák mit szólnának, ha a pasijuk az ő saját lányukra izgulna... Mégis milyen trauma ért kiskorodban anyukád részéről, hogy ez ENNYIRE becsípődött? Ezren leírták már, de undorító vagy és nem azért, mert esetleg tetszenek fiatal lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!