Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért ennyire nehéz neki látni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz neki látni?

Figyelt kérdés
Szakításkor békében váltunk el. Nem az érzésekkel voltak bajok hanem maga a kapcsolattal. Amit nem értek, az az, hogy mindenhol letiltott rendben. Nem baj. De amikor mostoha anyámat egy képet tett fel rólam, ő kitörölte ismerősei közül. Két hete szakítottunk édes anyám is tegnap ki tett rólam képet, és anyámat is kitörölte. Ha békében váltunk el, miért akar ennyire nem látni? Ennyire meggyülölt vagy miért nem akarja még a képeimet se látni ha egy ismerős feltesz rólam valamit? Barátnőm megjelölt egs képen, őt is kitörölte. Ennyire nem bírja az emlékemet vagy mi?

2021. dec. 4. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
El akar felejteni téged. Nem akar mindenhol téged látni mert akkor szenvedni fog.
2021. dec. 4. 13:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted azért csinálja, mert nem felejtett még el? Nincs túl rajtam? Nem azért mert ennyire megutált?( Bár nem eltt volna oka rá)
2021. dec. 4. 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem azt jelenti, hogy újra kezdene, hanem le akarná zarnu
2021. dec. 4. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem attól hogy békével váltatok el, még lehetnek feléd érzelmei. Ezért inkább úgy döntött, hogy megpróbál teljesen kitörölni az életéből. Különben csak szenvedne!
2021. dec. 4. 13:36
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Én senki pereputtyával nem vagyok ismerős, sőt a végén vele se voltam. Nincs kit tiltani, hüphüp.
2021. dec. 4. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Tiltással könnyebb elfelejteni.

Tapasztalat!

2021. dec. 4. 14:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a válaszokat!
2021. dec. 4. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!