Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz vagyok ha karácsonyra nem sütök csak veszek ezt azt , bejglit stb? Nő vagyok, van 4 éves kisfiam is, de nincs kedvem, depis vagyok kicsit Van más is depis ?
Őszintén?
3 éve nincs senkim egyedül élek.
Egyetlen ember az gyakorlatilag anyám. De ő se sütöget már 3 éve. Azelőtt igen és előtte én is.
Most van egy jó cukrász akitől veszek 2 kisebb bejglit, krémest, meg sósat , és egy tuti étteremből rendeltem 2 adag halászlét.
2 emberre már meggondoljuk, hogy mit is vegyünk. Max 1 szomszédnak ha adnánk. De rokonokkal nem tartjuk a kapcsolatot. Szóval 2 emberre nem állok neki se én se anyám sütni.
Így ezzel elmegyek hozzá 24-25-én.
Ügyes .
Es gyerek nincs? Vagy unokahugod/öcséd?
Nem, semmi probléma. De ha megy jól, akkor a bejglit kár lenne kigagyni. Gondolj arra, hogy csak elkezdeni nagyon rossz!
Utána lesz sikerélmény, és az enyhíti a depressziót
Te is pihenhetsz az ünnepek alatt.
Pont azért árulnak egyáltalán ünnepi kajákat a boltokban, mert sok ember veszi őket, szóval nyugi, nem vagy ezzel egyedül. És nem vagy tőle rossz ember sem.
Hát a magam nevében beszélve, nekem a bejgli sütés inkább ront a depressziómon.
Bőven jó, ha megveszed ezeket, a fiad is jobban fog örülni, ha nyugisabb az anyukája.
Én vettem a Lidl-ben kész mézeskalács és kész hókifli tésztát. Azt fogom csak megcsinálni. Bejglit is veszek készen majd, bár én a mákosat szeretem a férjem meg a diósat, egy egész meg sok lenne fejenként (a gyerek nem nagy fogyasztó). Úgyhogy lehet hogy bejgli csak vendégségben lesz.
Van egy két éves lányom. Attól hogy anya vagyok viszont még nem lettem a konyha ördöge. Épp elég nekem a főzés, a sütésben nem sok gyakorlatom van. És nincs is kedvem elkezdeni.
Utolsó: nem porra gondolsz?
Hogy érted hogy kesz mézeskalács tészta?
Vagyis hűtőben lapok amiket meg kell sütni??? Van ilyen? Koszo előre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!