Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rossz vagyok ha karácsonyra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz vagyok ha karácsonyra nem sütök csak veszek ezt azt , bejglit stb? Nő vagyok, van 4 éves kisfiam is, de nincs kedvem, depis vagyok kicsit Van más is depis ?

Figyelt kérdés
dec. 20. 22:39
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Köszi úgy akartam.

Akkor oszd meg a linket hogy mit veszel ...

dec. 21. 00:56
 12/25 anonim ***** válasza:
35%

Sok nektek egy-egy rúd bejgli? 😁 Ó, akkor még nem voltatok hangulatban hozzá. Reggelire, vacsora helyett egy kis tejjel nagyon adja!

Nem, nem vagyok kövér. Sőt, sportolni is szoktam, szoval azért mondom hogy egy rúd semmi/fő mert zabálásfüggő haspók lennék

dec. 21. 01:09
 13/25 anonim ***** válasza:
51%
Elnézést. A nem szó kimaradt. Szóval NEM azért mondom, mert...
dec. 21. 01:10
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
ha nem szeretsz sütni, vagy nincs kedved, akkor nincs értelme sütni...
dec. 21. 02:56
 15/25 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

Nincs egyik sem.

dec. 21. 06:13
 16/25 anonim ***** válasza:
75%

Én is depis vagyok. Idén sütni kell a párom anyjáéknak is. Süssek vagy 6 bejglit, rohadt cukrosan (receptben írt duplája). Ha akarok én is enni akkor csináljak még 1-2 cukormenteset.

Mézeskalács, megint cukrosan amiből én nem tudok enni.

Vegaként csinálhatok 3 féle húsos főételt, amit előre tudom hogy lefikáznak mennyire szar lett. A büdös hús szagtól rosszul szoktam lenni, most pedig jó sokat kell csinálnom. Átjárja a dögszag az egész házat is majd.

Halászlé is legyen.

Jó lenne talán nekem is falni valamit, de qvára nem lesz semmi kedvem csinálni még magamnak is, max melegszendvicset.

Természetesen magamban csináljam. Az élettársamnak annyi a segítség, hogy áll felettem és belezabál mindenbe, kinyalja a tányérokat, kanalat. Mozdulni nem lehet a qva konyhába tőle. Kerülgetem, ha rászólok hogy menjen már ki az útból akkor behisztizik..

Lehet inkább jól össze kéne veszni már most, és akkor nem kell főzni. Vagy nem is tudom. Ehhez nekem semmi kedvem. Felajánlottam hogy kifizetem ha rendelünk, de az neeeemm jó. Főzni kell anycikának.

De gyűlölöm ezt a karácsonyt.

Jól benyugtatózok majd az viszont tuti

dec. 21. 06:58
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jó édesítőszerrel vagy kevés cukkorral is. Bejgli és halászlé nélkül is jó. Anyós nem főz?

F

dec. 21. 08:07
 18/25 anonim ***** válasza:
93%

Nekem most ugyan nem ennyire rossz, de tavalyelőtt, amikor a kisebb gyerekem 1,5 hónapos volt karácsonyra, pont nem akartam sokat sütögetni, szóval akkor vettem én is a kész tésztákat, a nagyobb gyerkőccel együtt kiszúrogattuk és ennyi volt vele a meló, sokkal egyszerűbb volt az életem :D

[link]

[link]

Főzés helyett meg akkor anyósomnál karácsonyoztunk, illetve amikor nálunk voltak vendégek, akkorra meg rendeltünk. Egy kisbaba és egy dackorszakos mellett ugyan nem álltam neki konyhatündérkedni. És senkit sem zavart, a gyerekeknek is jó volt, nekünk is jó volt.

Most jobb, mert a nagy oviban, a kicsi bölcsiben van (vagyis hát, tegnapig csak :D ), én meg home office dolgozok, szóval az elmúlt héten letudtam a sütisütéseket, a főtt kajára meg majd 23-24 veszem rá magam, de akkor sem viszem túlzásba. Fűszerezni a husit, bevagdosni mellé a tepsibe a zöldségeket, és bumm, 180 fokra be a sütőbe, amíg jó nem lesz. Mellé valami savanyúság, oszt' csókolom. A gyerekeknek (2 és 4 évesek) halrudacska. Anyósom hozza a halászlevet. Az ünnep nem a konyhában külön töltött időről szól. Ha együtt a család, akkor a többi már részletkérdés.

Az meg, hogy ki mennyi energiát fektet az ünnepi készülődésbe, egyáltalán nem értékítélet. Nem lesz attól senki sem jó vagy rossz, mert jobban vagy kevésbé tolja meg a sütést és a karácsonyozást. Foglalkozz a kisfiaddal, pihenj, engedd el magad, érezzétek jól magatokat, és szeressétek egymást. Elvégre - elméletileg - erről szól ez az ünnep.

#16 meg gondolja végig, hogy ha így is-úgy is leszólják, amit csinál, akkor f@sznak töri magát, hogy olyan legyen, amit a család szeret. Ha úgysem lesz senki elégedett vele, akkor nem mindegy, hogy az a menü, amit ők rendeltek, vagy olyasmi, amit te is szívesen eszel? Ha nekik nem jó, akkor süssék/főzzék meg anyósék, úgy, ahogyan azt ők szeretnék. Nem kell rabszolgaságba vernie magát senkinek, csak mert valaki sokadik hálátlan félnek meg akar felelni. Minek? Kár a befektetett energiáért.

dec. 21. 08:44
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok depis, de minden nap annyit dolgozom, hogy kicsit sem érdekelnek az ünnepek. Rendeltünk karácsonyra egy tálca sütit és egy tortát. Igaz itt vendégség se lesz, mert már rég lekoptattam a rokonságot. Légy laza és ne görcsölj semmin. A pici gyereknek tudsz venni cukiban pár finomságot. Kaját is rendelhettek.
dec. 21. 08:47
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Középsúlyos (vagy súlyos, nem tudom jól belőni) depressziós vagyok. Soha, az év egyetlen napján sem vagyok hajlandó még főzni sem, nemhogy sütni, úgy gyűlölöm az ilyesmit. Megoldom máshogy, rendelek, csá... Mondjuk amennyi étvágyam van általában... mindegy is. Nyilván dekor sem lesz. Patikarend és -tisztaság sem. Igaz, nekem (kényszer)szingliként könnyű beletojni az egészbe...
dec. 21. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!