Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire igénylitek, hogy megöleljen a párotok?
A párod érzelmi nyomoréknak nevezett, amiért szükséged van a testi kontaktra is vele?? Hát, szép kis gondolatok...
Mi minden nap egymáshoz érünk valamilyen formában, akár ölelés legyen az, akár csak az, hogy megsimogatjuk a másikat. Esténként mindig összebújunk. Nekünk szükségünk van erre.
Nem tudom, érzelmi nyomorék vagy-e (szerintem inkább a párod, ha szerinte a megölelés szükségtelen)
Mi 26 éve vagyonk együtt, de ahányszor elmegyünk egymás mellett, vagy megöleljük egymást (csak röviden, nem fél óra), vagy megsímitjuk a másikat, vagy egy puszit adunk egymásnak, aludni is csak összebújva (kiskanál-nagykanál) tudunk - és szerintem ez igen fontos szerepet játszik abban, hogy még mindig szeretjük (és kivánjuk) egymást.
"érzelmi nyomorék"
Nem,nem vagy az.A pároddal van a probléma, tudom mit érzel.
Hát én szinte folyamatosan ölelgetném legszívesebben :D Annyira jó érzés, biztonságérzetet ad, vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam, de nagyon szeretem :) sokszor sokkal jobban tudom igényelni mint a csókot, ha együtt alszunk akkor általában úgy is alszunk el, hogy öleljük egymást (1 éve vagyunk együtt, nem lakunk együtt)
Ne haragudj meg, de párod egy paraszt, még ha úgy is gondolja hogy túlzásokba esel ( egyáltalán nincs így) akkor sem kellene így kifejeznie magát..
20/L
Empatikus a "párod".
Neked ez lehet a szeretet nyelved. Neki meg más.
Minden nap.
Óóóóóriási csókcsaták nincsenek mint az elején, de pár csók, puszik, ölelések, simogatások mindig.
Minden nap mondjuk a másiknak mennyire szeretjük, és a fent felsoroltakat igényeljük is.
Volt egy exem, aki állítása szerint nem igényelte, meg nem szerette nyilvánosan hangsúlyozni hogy jártunk (leginkább közösségi oldalakon nem tett ki semmilyen formában, amit elfogadtam, mert van ilyen, de nyilvánosan se kézfogás, se csók). Hát vége is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!