Ti mennyire igénylitek a romantikát?
Figyelt kérdés
22éves nő vagyok, pàrom 25. Pàrom nem az a kimondottan romantikus hős tipus, viszont szinte minden nap mondja,hogy szeret,de a legfontosabb,hogy érezteti is Tudom,hogy minden rendben van köztünk évek múltàn is,csak én néha igényelném,ha picit romantikusabb lenne..pl.kreatív meglepetések,gyertyafény,alkalom nélküli viràg stb. Ne èrtsetek fèlre, szoktunk romantikàzni pl.közös habfürdő,vacsora,kirándulás, èvfordulónkra hatalmas csokrot kaptam, èg köztünk a tűz, ezekkel nincs gond. A "bajom" hogy àltalàban ezek nem meglepetések, ott vagyok a tervezèsnèl,nekem meg néha az kéne,hogy Ő önszàntàból csinàljon,tegyen valami romantikusat,amiről nem tudok. Olyan jól esne a lelkemnek ,ha csakúgy spontàn néha csinàlna ilyeneket. Beszéltünk erről,elmondtam neki,hogy ezek jólesnènek. Mondta,hogy majd igyekszik,de nem valami jó az ilyen dolgokban. Azóta voltunk egy vacsin és ennek màr vagy 4 hónapja...felhoztam a témàt ujra,erre azt felelte,hogy ő ezt elfelejti mindig. Hogy lehet ezt elfelejteni? Ha Ő megkérne valamire én biztos azon lennék,hogy örömet szerezzek. Szerintetek túlreagàlom? Fiatal vagyok, lehet ez az oka,hogy ilyenekre vàgyom? Egyébként a csillagjegyem halak:)2014. jan. 19. 23:54
1/10 anonim válasza:
Férjem ugyan ilyen :D Minden percben érezteti, hogy szeret és imád, de a meglepetések, a virágok elmaradnak. Én már megszoktam, hogy ilyen, nem is várom el.
2/10 anonim válasza:
Az én párom is ilyen és én is kezdem megszokni. Egyszerűen neki ez nem jön zsigerből és kész. Rosszul esik, de amíg érzem, hogy szeret és az érzelmeinkkel minden rendben, addig nem fogok ezen vitatkozni.
3/10 anonim válasza:
Igen ,túlreagálod. A férfiak 99%-ának ez egy teljesen felesleges hülyeség és nyűg! Hiszen érezteti ,hogy szeret,miért kell mindig több és más ?Ha csinálja is mert unszolják őket akkor is csak kényszerből teszik. Amit leírsz az éppen elég ,így is sokkal több mint amit egy átlag pasi szokott tenni. Szerintem békén kellene hagynod ezekkel a dolgokkal, az élet nem romantikus szappanopera.
4/10 anonim válasza:
Én ennyire nem, mint te. :) Az én férjem is kb. ilyesmi típusú, ahogy te leírtad, de nekem már ez is bőven elég romantika.
5/10 anonim válasza:
Nemtudom mi köze ehhez a csillagjegynek, de én vízöntő vagyok, és herótom van ezektől. Szeret, érzed. Minek gyártasz problémákat az amúgy jó kapcsolatba? A végén addig hergeled magad, míg szakítasz vele, mert egy f***fej (legalábbis te ezt fogod már gondolni). Láttam már erre példát. Én 21 éves vagyok, de soha nem igényeltem se a virágot, se a csokit, se a gyertyafényt, semmi ilyesmit. Pedig amúgy elég nőies nő vagyok, a külvilág biztos nem gondolná rólam ezt, de én a legtöbb lánykérős sztorin könnyesre rögöhöm magam, nem érzékenyülök el egyáltalán. Filmen sem sírtam még tán életemben soha. Jelenleg egy 3 éves kapcsolatban vagyok, ami most kezd elérni arra a szintre, hogy végre nincs kinyalva a fenekem. Olyan jó. Nem kellenek meglepetések, nem is szeretem őket. Ne akarjon vacsorázni vinni egy olyan napon, amikor a hátam közepére nem kívánom. Akkor menjünk vacsorázni, mikor mindkettőnknek kedve van, és megbeszéltük. Ne vegyen virágot, mert nem szeretem. Nem kell kreatívkodni, mert nem hat rám. Elég egyszerű eset vagyok. Érezzem hogy szeret (anélkül, hogy a nap 24 órájában azon fáradozna, hogy az igényeimet lesse), legyen jó a szex, és onnantól én jól érzem magam.
6/10 anonim válasza:
nekem sincs ilyesmire igényem... és öszintén nekem se jutna eszembe, hogy kreativ meglepetéseket gyártsak :D vagy gyertyafényes vacsi legyen.. ha forditva lenne, hogy én lennék a pasi és ö a nö..hát én is mindig elfelejteném, nem érezném olyan dolognak, hogy most megkért valamire a barátnöm és nem teljesitem.
8/10 anonim válasza:
Majd megszokod,nyugi.
Férjem is ilyen,alkalomra készül,meglepi van,stb,de azon kivül nem jut eszébe.De nem zavar,hisz érzem,hogy imád,nekem fontosabb hogy éjjel álmában is ölelget,reggel kávét hoz az ágyba,bármit kérek megteszi,stb.
Ha gyertyafényes vacsira vágyok,akkor nekem is fél perc elővenni és meggyújtani.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! A csillagjegyem úgy jön ide, hogy a halak általában álmodozó, tervező, romantikus személyek :) Már jó ideje együtt vagyunk, szóval nyilván nem akkora probléma ez, nekem sem lételemem, hisz amúgy minden jól működik. Csak X idő után mindig elgondolkodok ezen. Ez van. Nyilván nem fogok ebből balhét csinálni, csak elmondtam neki a dolgot, de erőltetni sem akarom. Én sem arra vágyok, hogy minden nap játssza a regénybe illő hőst, attól én is frászt kapnék, de azért úgy pár havonta jól esne ha saját magától kedveskedne. Persze a mai világban örülök, hogy ilyen jó pasit találtam, szóval majd igyekszem ezt a kis dolgot kinőni :)
2014. jan. 20. 09:52
10/10 anonim válasza:
En no vagyok, de nem igenylem a romantikat. Nincs is hozza erzekem, ebben olyan vagyok mint egy ferfi.
Megvaltoztatni sosem fogod tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!